Betöltés...

Autó GPS Tracker TK105, Kém mikrofon, GPS nyomkövetés és követés, a mágnessel és vízálló tok

Ár: 45.803 Ft




IUNI TK105 - TELJESÍTMÉNY GPS NYOMKÖVETÉS
Az iUni TK105 egy GPS-nyomkövető, amely lehetővé teszi személyek, autók, motorkerékpárok és minden olyan hely, ahol az eszköz elhelyezhető, helymeghatározását és megfigyelését. A beépített, nagy szilárdságú mágnes megkönnyíti a lökhárítóra vagy alvázra való rögzítést. A nyomkövető nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkezik, amely hosszú élettartamot biztosít számára.
Az iUni TK105 az autó GPS-helyzetének frissítésén kívül riasztja Önt, ha betörést gyanít, figyeli, ha autóját Ön nélkül indítják el, ha szokatlan rezgéseket észlel az elektromos szerszámoktól, és ha a készüléket leválasztják.




MÁGNESES HÁZ
A beépített erős mágnesnek köszönhetően az iUni TK105 nagyon könnyen és gyorsan felszerelhető, jó illeszkedést és stabilitást biztosítva járművekre, berendezésekre, konténerekre vagy bármilyen fémfelülettel rendelkező tárgyra.
A GPS-nyomkövetőt másodpercek alatt rögzítheti egy járműhöz/tárgyhoz. Nincs szükség bonyolult telepítésre, és a nyomkövetőt bármikor át lehet cserélni egyik járműről a másikra.
Nem mindig van szükség fémfelületre, mivel a GPS nyomkövető elhelyezhető hátizsákokban, bőröndökben vagy akár csomagokban is, amelyeket az országon keresztül szállítanak.






KÉSZENLÉTI ÜZEMMÓD AZ AKKUMULÁTOR KÍMÉLÉSE ÉRDEKÉBEN
Egy teljes rakomány hosszú munkanapokat garantálhat.
A beépített 10000mAh-s akkumulátorral ez az akkumulátor készenléti üzemmódban akár 120 napig is működik. Ha az akkumulátor töltöttségi szintje 10% alá csökken, SMS-értesítést küld a számodra. A konkrét használati idő a használat gyakoriságától függ.
Kérjük, az első töltéskor 8-12 órán át töltse az akkumulátort. Használja a gyártó által konfigurált töltőt és akkumulátort egyaránt.




TÁVOLI HANGFELÜGYELET
A kiváló minőségű mikrofonnal távolról figyelheti a hangot a készülék körül. Egy egyszerű telefonhívással valós időben hallhat mindent, ami a GPS nyomkövető legfeljebb 5 méteres körzetében történik.
A rejtett GPS nyomkövető használata manapság okos lépés minden járműtulajdonos számára.






IP67 VÍZÁLLÓ
Vízálló burkolat védi a GPS Tracker-t a legzordabb időjárási viszonyoktól is.
Kompakt kialakítása és erős mágneses hátlapja révén könnyen elrejthető egy autó vagy teherautó alá, felszerelhető egy hajóra vagy elhelyezhető egy hajózási konténerben.
Nem kell aggódnia, hogy leejti a készüléket, mivel erős mágnesek segítségével a helyén marad.




TÖBBSZÖRÖS RIASZTÁS
Az iUni TK105 egy valós idejű nyomkövető rendszer, amely figyeli járművét, és figyelmezteti Önt a gyanús tevékenységre. Mindezt egy alkalmazáson keresztül kezeli az eszközén. Android vagy iOS.

Mozgás riasztás - értesítés, ha a GPS nyomkövetőt elmozdítják vagy elvontatják.

Távolsági riasztás - értesítés, ha a GPS nyomkövetőt eltávolítják/leválasztják arról a helyről, ahová telepíteni kívánta azt.

Geo-Fence - segít egy virtuális határ vagy határvonal meghatározásában egy adott helyen. Gondoljon egyszerűen egy digitális kerítésre, amelyet Ön irányít. Ez lehetővé teszi a GPS számára, hogy APP/SMS-en keresztül figyelmeztessen, amikor a követett jármű belép a földrajzi kerítéssel körülvett területre, vagy elhagyja azt..

Sokk riasztás - bármilyen szokatlan rezgés, például elektromos szerszámok vagy egyéb érdekességek.

Akkumulátor riasztás - értesítés, ha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony.

Gyorshajtási riasztás - értesítés, ha a GPS nyomkövető túllép egy bizonyos sebességhatárt.






TÖRTÉNELMI ÚTVONAL RENDERELÉSE
A történelmi útvonalat bármikor újrajátszhatja! A GPS Tracker minden lényeges információt tárol. Ezt szem előtt tartva ez az Auto GPS Tracker 6 hónapig képes megadni a jármű útvonalát.
Ha egy járművet ellopnak, azt nagyon nehéz lehet nyomon követni. A legtöbb autó rendszámtábláját kicserélik vagy eltávolítják, hogy elkerüljék a lebukás veszélyét. A GPS nyomkövető készülékkel azonosítani lehet, hogy hová vitték el az ellopott autót, így vissza lehet szerezni.
A nyomkövető segítségével elküldheti a pontos tartózkodási helyét valakinek segítségért, ha elakadt vagy balesetet szenvedett. Ez különösen akkor segít, ha ismeretlen területen tartózkodik.




VALÓS IDEJŰ NYOMON KÖVETÉS
Egy ingyenes (IOS és Android rendszerrel kompatibilis) alkalmazás segítségével mobiltelefonon vagy táblagépen keresztül láthatja, hogy hol van a készülék. Az online felügyeleti szolgáltatás weboldalán azt is megnézheti, hogy hol van éppen a készülék, és odamehet. Egyszerűen küldhetsz SMS-t a nyomkövetőnek, válaszul a nyomkövető küld egy SMS-t a koordinátákkal, amelyek egy közvetlen linket jelentenek a Google Térképre.
Ez az autós GPS nyomkövető kiváló lehetőség a diszkrét nyomon követésre.






SPECIFIKÁCIÓK:
➤Hálózat: GSM / GPRS
➤Zenekarok: 850 / 900 / 1800 / 1900Mhz
➤GPS chip: UBLOX
➤GPS érzékenység: -159dBm
➤GPS pontosság: 5m
➤Vízálló: IPX-7
➤Fali töltő: bemenet 100 - 240V / kimenet 5V
➤Akkumulátor: Li-ion 3.7 V 10000 mAh
➤Készenlét: 120 nap
➤Üzemi hőmérséklet: -20°C és +55°C között
➤Portok: 1 x Mini USB, 1 x SIM-kártya foglalat
➤Kérjük, használjon hagyományos SIM-kártyát, NEM Micro SIM-et vagy Nano SIM-et!
➤Fényjelző:
• Piros fény - akkumulátor
• Zöld fény - GSM jel
• Kék fény - GPS jel
➤Méretek: 120 mm x 65 mm x 35 mm
➤Súly: 250g




A CSOMAG TARTALMAZ:
➤1 x GPS nyomkövető Auto iUni TK105
➤1 x Töltő
➤1 x USB kábel
➤1 x Angol nyelvű kézikönyv

Említések:
➤GSM kártya nem tartozék.
➤Figyelem! A gépbe behelyezett kártyán NEM lehet PIN-kód vagy hangposta.
➤A támogatott SIM-kártyáknak (2G / 3G / 4G) kompatibilisnek kell lenniük a globálisan univerzális GPRS-hálózattal.




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 52 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Autó GPS Tracker TK105, Kém mikrofon, GPS nyomkövetés és követés, a mágnessel és vízálló tok" című hirdetést látja. (fent)