Betöltés...

GPS Tracker iUni Track i7B, Kamera, Mikrofon, Korlátlan autonómia

Ár: 56.612 Ft

A GPS Tracker Auto egy kicsi eszköz, amelyet nagyon könnyű elrejteni és telepíteni, a csomagkészletnek és a kézikönyvben szereplő utasításoknak köszönhetően. Lehetővé teszi a jármű valós idejű helymeghatározását és figyelését SMS-ben (adatok küldése koordinátákkal) vagy PC-n (az online platformon). A mobil mikrofonnak köszönhetően, amely nagyon könnyen elrejthető, akkor is hallgathatja a telepítésének peremén. Igény szerint szöveges üzenet (SMS) útján immobilizálhatja a járművet. Fő funkciók: GPS megfigyelés
Vezetékes mikrofon, az autóba bárhol felszerelhető. Bármikor meghallgathatja, mi folyik az autóban, amikor csak akarja.
Újratölthető akkumulátor.
Csatlakoztatható az autó akkumulátorához, így korlátlan autonómiát élvezhet.
Az autó motorját SMS-ben állíthatja le.
Értesítést kaphat, ha a jármű meghalad egy bizonyos sebességet vagy egy bizonyos kerületet. Használat mód: Bármely járműre felszerelhető. SMS kommunikáció:
Kapcsolja be az eszközt, illesszen be hitelkártya hitelkártyával , majd küldjön egy üzenetet az eszköz inicializálásához .
A hely megkereséséhez elegendő felhívni a készülék SIM-kártya számát, ez elutasítja a hívást, és egy üzenetet fog kapni, amely tartalmazza a készülék koordinátáinak koordinátáit.
folyamatos figyeléshez SMS-ben, anélkül, hogy minden alkalommal sms-t kellene küldenie, amikor meg akarjuk tudni az eszköz helyét. Egy előre beállított időközönként sms-t küld a koordinátákkal.
Mobil adatkommunikáció (GPRS): A PC-n történő folyamatos valós idejű megfigyeléshez be kell lépnie a gyártó online platformjára (a kézikönyv tartalmazza), vagy telepítenie kell és konfigurálnia kell a szoftvert a CD-n. Az eszköz GPRS-adatokat használ, tehát a beírt simnak rendelkeznie kell mobil adatokkal.
Kiegészítők: GPS antenna (kábel hossza 3 méter)
GSM antenna (kábel hossza 2 méter)
Mikrofon (kábel hossza 2 méter)
Csatlakozókábelek + relé (kábel hossza 2 méter)
Felhasználói kézikönyv
Megemlíti:
A SIM-kártya nem része a csomagnak.
A készülékbe behelyezett kártyának NEM kell PIN-kóddal vagy hangpostával rendelkeznie.
Használjon GSM-kártyákat a 2G-hálózatban.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "GPS Tracker iUni Track i7B, Kamera, Mikrofon, Korlátlan autonómia" című hirdetést látja. (fent)