Betöltés...

Vogel's TabLock Samsung Galaxy Tab S6 (2019) Biztonsági Tablet Tok - Ezüst

Ár: 45.920 Ft

A Samsung Galaxy Tab S6 tabletek is, mint napjaink legtöbb tablete, alkalmas információk közvetítésére különböző nyilvános helyeken, mint pl. üzletekben, múzeumokban, bemutató termekben, vagy kiállításokon. A Vogel's Professional ehhez a funkcióhoz tervezte és fejlesztette ki a TabLock biztonsági kazetta családját. Ez a kazetta család megakadályozza a táblagép eltulajdonítását és azt is, hogy illetéktelen személyek a beállítástól eltérően használhassák.
Kiválóan alkalmas a digitális adatszolgáltatáshoz, szöveg és kép/video megjelenítésre használt táblagép biztonságos tárolására.
A táblagép tartó kazetta divatos, vékony megjelenésű, kiváló minőségű alumíniumból és acélból készült, elsődlegesen szem előtt tartva azt a funkcióját, hogy nyilvános helyen is megóvja a tableteket.
A TabLock biztonsági táblagép tartó kazettát rögzíthetjük közvetlenül a falra, vagy szabványosan kialakított VESA 100×100 mm csatlakozási lehetőségével bármelyik Vogel's VESA kompatibilis állványra is.
A TabLock biztonsági táblagép tartó kazetta egyedülálló biztonsági zárjának köszönhetően a tartozék kulcs segítségével rendkívül könnyen nyitható.
A tartó lehetőséget biztosít a táblagép kijelzőjének használatához.

Tulajdonságai:
Vízszintes és függőleges nézetben is beállíthatóFedett vagy nyitott Home gombZárható a tartozék zárral és kulccsalCsavartávolság a felszereléshez (mm) Min. 100×100 / Max. 100×100A képen látható tablet nem tartozéka a terméknek!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Vogel's TabLock Samsung Galaxy Tab S6 (2019) Biztonsági Tablet Tok - Ezüst" című hirdetést látja. (fent)