Betöltés...

TomTom GO Camper Tour 6" GPS navigáció (Teljes EU Térkép)

Ár: 123.420 Ft

Az Ön útitársa lakókocsikhoz és mobilházakhoz. Az országúti utazás megtervezése gyakran nem egyszerű. A TomTom GO Camper Tour rendkívül hasznos információkkal szolgál minden elképzelhető útvonalról. A végtelen lehetőségek előnyeit élvezheti az utazási célpontok felé vezető úton. Egyszerű, vezeték nélküli térképfrissítések. Letöltheti és telepítheti közvetlenül a készülékére Európa legújabb térképeit. Nincs szükség számítógépre. Látnivalók mobilházak, lakókocsik és autók számára. Fedezze fel a különleges kempingekre jellemző úti célokat, függetlenül attól, hogy mivel utazik.

Kezdje el és induljon el egy felfedező körútra – ez a navigációs rendszer tökéletes társ Önnek és mobilházának vagy lakókocsijának, bárhová is megy.
A tudás hatalom - egy országúti utazás megtervezése gyakran nem egyszerű. A tervezést olyan tényezők is befolyásolhatják, mint az útlezárások és a torlódások, valamint a szűk utak, amelyek nem alkalmasak lakókocsiknak. A TomTom GO Camper Tour rendkívül hasznos információkkal szolgál minden elképzelhető útvonalról. A 6 hüvelykes kapacitív kijelző megmutatja a járművének megfelelő útvonalakat, az út mentén lévő POI-kat, valós idejű közlekedési információkat és pihenőhelyeket. A TomTom GO Camper Tour segítségével jól felkészült a túrára, bárhová is tart.

A TomTom GO Camper Tour műholdas navigációs rendszer speciális útvonalakat biztosít lakókocsik és autók számára, így elkerülheti az alacsony hidakat és a keskeny utakat.
POI-k kifejezetten kempingezőknek és lakókocsiknak: TomTom GO Camper Tour navigációs készüléke részletes POI-kat tartalmaz a partnerektől, így könnyedén megtalálhatja a tökéletes kempinget.
TomTom térképfrissítések Európában további költségek nélkül: mindig tartsa szemmel az útvonalat a GO Camper Tour segítségével! Könnyű navigáció, tiszta kilátás, útvonalak, útlezárások és forgalmi zavarok nélkül.
15,5 cm-es (6") kapacitív kijelző: nagyítson vagy csúsztasson két ujjal a TomTom GO Camper Tour interaktív térképén.
Opcionális TomTom Traffic és sebességmérő kamerák riasztásai (világ)*: kerülje el a forgalmi dugókat, takarítson meg időt és üzemanyagot.
Frissítések Wi-Fi-n keresztül: mindig naprakész a TomTom GO Camper Tour Navi segítségével. Rendszeres szoftver- és térképfrissítések Európában egyszerűen a beépített Wi-Fi-n keresztül. Nincs szükség számítógépre.Főbb jellemzőkEurópa térképei további költségek nélkülSzabadkezes telefonálásTomTom TrafficClick & Drive rögzítésLátnivalók mobilházak, lakókocsik és autók számáraBeszédvezérlésKivitelTelepített térképek (48 ország): AD, AT, BE, BG, CH, CY, CZ, DE, DK, EE, ES, FI, FO, FR, GB, GI, GR, HR, HU, IE , IS, IT, LI, LT, LU, LV, MC, ME, MT, NL, NO, PL, PT, RO, RS, SE, SI, SK, SM, UA, VA, XKÖsszekötő utak: AL, BA, BY, MD, MK6 hónapos sebességmérő kamerák (AT, BE, BG, CZ, DE, DK, EE, ES, FI, FR**, GI, GR, HR, HU, IE, IT, IS, LI, LT, LU, LV, MT , MC, NL, NO, PL, PT, RO, RS, RU, SE, SI, SK, SM, UA, UK, VA)Szállítási terjedelemClick & Drive navigációAutós töltőkészülékUSB kábel

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "TomTom GO Camper Tour 6" GPS navigáció (Teljes EU Térkép)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: