Betöltés...

PNY GeForce RTX 4060 Ti Dual NVIDIA 8 GB GDDR6 videokártya

Ár: 194.250 Ft

Az NVIDIA® GeForce RTX™ 40-es sorozatú GPU-k a játékosok és alkotók számára több mint gyorsak. A rendkívül hatékony NVIDIA Ada Lovelace architektúrával működnek, amely kvantumugrást jelent mind a teljesítmény, mind az AI-alapú grafika terén. Tapasztald meg az élethű virtuális világokat a sugárkövetéssel és az ultra magas FPS-értékű játékot a legalacsonyabb késleltetéssel. Fedezze fel az alkotás forradalmian új módjait és a munkafolyamatok példátlan felgyorsítását.

Játsszon, streameljen, alkosson. A GeForce RTX™ 4060 Ti lehetővé teszi, hogy az ultrahatékony NVIDIA Ada Lovelace architektúrával felvegye a versenyt a legújabb játékokkal és alkalmazásokkal. Tapasztald meg a magával ragadó, AI-gyorsított játékot a sugárkövetéssel és a DLSS 3-mal, és turbózd fel kreatív folyamatodat és termelékenységedet az NVIDIA Studio segítségével.

Az új NVIDIA® Ada Lovelace architektúra kvantumugrást jelent a teljesítmény, a hatékonyság és az AI-alapú grafika terén. Új Streaming Multiprocesszorokkal, 3. generációs Ray Tracing magokkal és 4. generációs Tensor magokkal rendelkezik. Az új, egyedi TSMC 4N eljárásra épül, villámgyors órajelekkel fut, és nagy L2 gyorsítótárral rendelkezik. Lehetővé teszi a gyors sugárkövetést, az alkotás új módjait és még sok mást.
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Videókártya
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "PNY GeForce RTX 4060 Ti Dual NVIDIA 8 GB GDDR6 videokártya" című hirdetést látja. (fent)