Betöltés...

Cooler Master G700 700W 80+ Gold 12cm ventillátorral tápegység

Ár: 42.350 Ft

TÖBB TELJESÍTMÉNY KEVESEBBÉRTA G Gold sorozat a csúcsteljesítmény-szabványokat a belépő szintű árakkal párosítja, biztosítva az alapvető funkciókat, miközben nagy hatékonyságot is biztosít. Ezeknek a modelleknek minden aspektusát kifejezetten úgy alakították ki, hogy a lehető legalacsonyabb árat érjék el anélkül, hogy fel kellene áldozniuk a hosszú távú megbízhatóságot és a folyamatos teljesítményt befolyásoló fontos jellemzőket.

A HATÉKONYSÁG NEM ALKU TÁRGYAA 80 PLUS Gold szegmens tápegységei egyszerűen többe kerülnek a marketing jellegéből adódóan. Ez a sorozat 80 PLUS Gold hatékonyságot biztosít baráti áron. Ez már számos helyen törvényi előírás a világon. A G Gold sorozatot azért hozták létre, hogy ezt az átállást a lehető legegyszerűbbé tegyék bármilyen költségvetésű rendszerépítő számára.

MODERN SZABVÁNYOK MODERN RENDSZEREKHEZA G Gold sorozat megfizethető, de semmiképpen sem hiányzik az Intel ATX 2.52 szabvány követelményei. Ez az egyik olyan olcsó tápegység a piacon, amely jelenleg megfelel ennek a szabványnak.

HŰVÖS, CSENDESA hidrodinamikus ventilátorcsapágy hatékony hűtési megoldást kínál, amely csendes és megbízható. A 120 mm-es ventilátorméret megbízható hűtési szintet biztosít elfogadható zajszint mellett, miközben a hőmérsékletet a biztonsági előírásokon belül tartja, anélkül, hogy megszakadna.

FŰTÖTT, DE NEM MELEG40 ℃ üzemi hőmérséklettel a legtöbb rendszerművelet biztonságosan és megbízhatóan kezelhető a legtöbb beállításnál.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tápegység
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Cooler Master G700 700W 80+ Gold 12cm ventillátorral tápegység" című hirdetést látja. (fent)