Betöltés...

AXAGON HMC-12GM2 USB-C 10Gbps GEN2COMBO 12in1 hub HMC-12GM2

Ár: 58.830 Ft

A z USB-C csatlakozón keresztül egyszerűen és gyorsan csatlakoztathat akár két monitort, négy USB-eszközt, Gigabit Ethernet hálózatot, fejhallgatót, SD-kártyaolvasót és egy NVMe vagy SATA M.2 SSD-t számítógépéhez.
A hub egy egyszerű és kompakt, 12 az 1-ben dokkolóállomást kínál olyan notebookokhoz, mint a MacBook Air vagy a Pro.

A második USB-C csatlakozó csak a Power Delivery 3.0 technológiát használó laptopok tápellátására és egyidejű töltésére van fenntartva, akár 100 W teljesítménnyel.
Csatlakoztasson egy megfelelő USB-C Power Delivery töltőt a hubhoz, és csatlakoztassa a hubot egy olyan laptophoz, amely támogatja a Power Delivery funkciót.

A HDMI és DisplayPort kimenetek kiváló minőségű képet biztosítanak. Akár önállóan, akár egyidejűleg használják, a portok akár 4K/60Hz Ultra HD felbontást kínálnak, és támogatják a többcsatornás hangátvitelt.
A népszerű 2K/144Hz vagy FullHD/240Hz játékfelbontású magas frekvenciák szintén támogatottak.
A HDR (high dynamic range) támogatásnak köszönhetően jelentősen kibővült szín- és kontrasztválasztékot élvezhet korlátozások nélkül.
A videokimenetek megfelelő működéséhez a laptopnak rendelkeznie kell DisplayPort Alternate Mode (DP Alt Mode) támogatással rendelkező USB-C porttal vagy Thunderbolt 3 vagy újabb porttal.

NVMe vagy SATA M.2 SSD meghajtót csatlakoztathat a hátoldalon található beépített nyílásnak köszönhetően.

A Gigabites hálózati kártya gyors és stabil hálózati kapcsolattal bővíti számítógépét.
A kártyaolvasó támogatja az SD és microSD kártyák összes verzióját, beleértve az SDXC-t és a microSDXC-t is, 2 TB-ig.

Az elegáns alumínium ház nemcsak a mechanikai ellenállást, hanem a passzív hűtést is biztosítja. Az aktív hűtésről egy csendes beépített ventilátor gondoskodik, amely mind az M.2-es, mind magát a hub testét hűti.

  

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "AXAGON HMC-12GM2 USB-C 10Gbps GEN2COMBO 12in1 hub HMC-12GM2" című hirdetést látja. (fent)