Betöltés...

Logitech Combo Touch Apple iPad Pro 12.9" Billentyűzetes tok (US) - Homok

Ár: 114.590 Ft

EZ NEM EGY LAPTOP. EZ SOKKAL TÖBB ANNÁL.
Ismerje meg a billentyűzet tokot, amely a sokoldalúság teljesen új szintjét teszi lehetővé. Gépelhetsz, nézegethetsz, vázlatokat készíthetsz és olvashatsz az iPad Proval, miközben az előlap, a hátlap és a sarkok jól zárnak és védettek. Az új, mindenhová kattintható trackpaddal és a Logitech jellegzetes, laptopszerű billentyűzetével együtt könnyedén dolgozhatsz és alkothatsz. Lehetőségek? Végtelen.

NÉGY HASZNÁLATI MODUS
A Combo Touch négy használati móddal rendelkezik, amelyek segítségével bármilyen feladatot elvégezhet.
Gépelési mód: Dokkolja a billentyűzetet függőlegesen, húzza ki az állványt, és máris készen áll a jegyzetek, e-mailek és egyebek begépelésére.
Nézet mód: Tegye le a billentyűzetet, és húzza ki az állványt, hogy filmeket és videókat nézhessen.
Sketch Mode (Vázlat mód): Teljesen kihúzva a lábtartót tökéletes szögben készíthetsz kézzel írott jegyzeteket és rajzolhatsz Apple Pencil vagy Logitech Crayon ceruzával.
Olvasási mód: Vedd le a billentyűzetet, vagy illeszd vissza a billentyűzetet befelé fordított billentyűkkel, hogy könyveket, cikkeket és egyebeket olvashass.

DOBJA KI A BILLENTYŰZETET
Befejezted a gépelést? Csak vedd le a billentyűzetet, így úgy rajzolhatsz, olvashatsz vagy nézhetsz videókat, hogy semmi sem áll közéd és a gyönyörű iPad képernyője közé. Ezután használd az állítható állvány 50 fokos dőlésszögét, hogy megtaláld a tökéletes betekintési szöget.

BIZTONSÁGOS, FORMÁBA ILLESZKEDŐ VÉDELEM
Ez nem csak védelem. Hanem a nyugalom. A Combo Touchot úgy alakították ki, hogy tökéletesen illeszkedjen iPad készülékedhez, megvédve az elülső, a hátsó és a sarkokat a karcolásoktól és ütődésektől. Biztos lehetsz benne, hogy az iPad biztonságban van, és nem fog kicsúszni a tokból, így arra koncentrálhatsz, ami a legfontosabb, hogy elvégezd a dolgaidat. Még akkor is, ha az íróasztaltól a nappaliba kell menned, vagy útközben kell magaddal vinned.

KATTINTSON BÁRHOL
Az új, bárhol használható click-anywhere trackpad nagyobb szabadságot, nagyobb irányítást és nagyobb pontosságot biztosít a mindennapos feladatok elvégzéséhez olyan alkalmazásokban, mint a Safari, a Keynote és a Pages.

A VALAHA VOLT LEGNAGYOBB TRACKPADÜNK
Ismerd meg a valaha tervezett legnagyobb trackpadet, amelyet valaha terveztünk billentyűzetházba. A nagyobb trackpad nagyobb teret jelent a munkához, az összes olyan Multi-Touch trackpad gesztus használatával, amelyet már ismersz és szeretsz. Húzd, koppints, csippints és görgess a munkád során.

RENDKÍVÜL ÉRZÉKENY ÉS MEGBÍZHATÓ
Szuper érzékeny, világszínvonalú navigáció, amit a Smart Connector technológia segítségével elvárhatsz - mindezt párosítás nélkül.

GÉPELJEN ÉJJEL-NAPPAL
A háttérvilágítással ellátott billentyűk automatikusan alkalmazkodnak a környezetedhez, 16 fényerősségi szint segítségével - így bármilyen fényviszonyok között jól láthatod a billentyűket és koncentrálhatsz. A billentyűzet tetején található gyorsbillentyűk lehetővé teszik a fényerő manuális beállítását.

ÚGY GÉPEL, MINT EGY LAPTOP
A Logitech minden billentyűzetében több mint 20 évnyi gépelési innováció rejlik, így a billentyűleütések gördülékenyek, természetesek és pontosak. Írjon kényelmesen órákon át a billentyűkkel, amelyek minden alkalommal tökéletes tapintású pattogást biztosítanak.

GYORSBILLENTYŰK TELJES SORA
Felejtse el a képernyőn megjelenő menükben való vadászást a gyakori funkciókért. A Combo Touch az iPadOS gyorsbillentyűk teljes sorával teszi ezt lehetővé. Állítsd be a hangerő- és médiavezérlőket, a billentyűk fényerejét és még sok mást egy érintéssel.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Logitech Combo Touch Apple iPad Pro 12.9" Billentyűzetes tok (US) - Homok" című hirdetést látja. (fent)