Betöltés...

Kensington Contour Notebook hátizsák 15,6" fekete (K60382EU)

Ár: 38.990 Ft

Kényelmes, biztonságos, stílusos, tartós és TSA-ellenőrzőpontbarát, az ergonómikus jóváhagyással rendelkező Contour 2.0 Business Laptop hátizsák – 15.6 a tökéletes 15.6-os laptop  számára. A Contour 2.0 üzleti laptop hátizsák – 15.6 hőelvezető kontúros háttámlával rendelkezik, amely átöleli a testet és eltolja a súlyt, hogy közelebb kerüljön a súlyponthoz; speciálisan elhelyezett zsebek, amelyek elősegítik a súly egyenletes elosztását és a tartalom egyensúlyát; egy laptop biztonsági rekesz defektálló, zárható cipzárral; szívós, vízálló anyag; és belső párnázás a további védelem érdekében. *Mindkét pánt megfelelő viselése mellett.

Az ergonómusok által jóváhagyott kialakítás hőelvezető háttámlával rendelkezik, amely átöleli a testet és eltolja a súlyt, hogy közelebb kerüljön a súlyponthoz*, míg a speciálisan elhelyezett zsebek segítenek egyenletesen elosztani a súlyt és egyensúlyozni a tartalmat.A párnázott fogantyú további kényelmes lehetőséget ad a hordozhatósághoz.Laptop biztonsági rekesz defektálló, zárható cipzárral megvédi laptopját vagy táblagépét a behatolástól.Az RFID biztonsági zseb megvédi a hitelkártyákat, útleveleket – bármit, amelybe RFID chip van beépítve – a rosszindulatú szkennelés ellen.A leesés elleni védelemmel ellátott laptoprekesz további belső védelmet biztosít.A TSA ellenőrzőpontbarát megoldás azt jelenti, hogy laptopját a hátizsákban hagyhatja a TSA átvizsgálása alatt.A strapabíró, vízálló anyag strapabíró, hosszú élettartamú 1680D ballisztikus poliészterből készült, védve és szárazon tartja a tartalmat.A beépített kulacstartó hidratálja Önt anélkül, hogy veszélyeztetné a belső teret.A kocsi átjáró lehetővé teszi a hátizsák egyszerű és biztonságos rögzítését egy görgőhöz vagy hordtáskához.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Kensington Contour Notebook hátizsák 15,6" fekete (K60382EU)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: