Betöltés...

Renkforce RF-TWS-500 Bluetooth® HiFi Sztereo headset In Ear Headset Fekete

Ár: 11.480 Ft

Renkforce valódi vezeték nélküli fülhallgató WS32A

Vezeték nélküli Bluetooth® zene streamelés okostelefonról vagy tabletről
Beépített mikrofon telefonbeszélgetéshez
5 órás futási idő a tiszta zene élvezetéhez
Rendkívül könnyű - csak 4,6 g fülkagylónként

A vezeték nélküli zene élvezet egyszerűen megtörtént. Az RF-TWS-500 Bluetooth® fülhallgatóval élvezheti zenéjét kábelek nélkül, közvetlenül a Bluetooth® segítségével, erős hanggal és egyszerű kezelhetőséggel.

Vezeték nélküli a maximális mozgáshoz
A modern Bluetooth® 5.0 technológiának köszönhetően vezeték nélkül továbbíthatja zenéjét okostelefonjáról vagy táblagépéről a fülhallgatóba, így élvezheti a zenét anélkül, hogy zavaró kábelekkel korlátozná azokat. A fülbe helyezhető fejhallgató bekapcsolása után egyszerűen csatlakoztatják a mobilkészülékhez a Bluetooth®-on keresztül. Ezután azonnal lejátszhatja kedvenc zenéjét.

Maximális kényelem az ergonómikus kialakításnak köszönhetően
Az ergonómikus kialakításnak és a kis súlynak - mindössze 4,6 gramm - köszönhetően a két fülbe helyezhető fejhallgató rendkívül kényelmesen viselkedik és nem csúszik le, még sporttevékenységek során sem.

Töltse útközben
Ha nem fülhallgatót használ, ez védi a sporttáska elegáns szállítódobozát. A fejhallgatót itt biztonságosan tárolják, és egyidejűleg a töltődobozban található beépített akkumulátor töltik. A fejhallgató erős akkumulátorának köszönhetően legfeljebb 5 órán keresztül lejátszhatja kedvenc zenéjét, mielőtt újratöltené.

Több, mint zenehallgatás
A zenehallgatáson kívül a legfontosabb hívásokat közvetlenül a Bluetooth® fülhallgatóval is kezdeményezheti. A hívó fél hangja átkerül a bal oldali fülhallgatóba, és a beépített mikrofonnak köszönhetően tiszta minőségben közvetlenül válaszolhat, anélkül, hogy a mobiltelefonját kellene használnia.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Bluetooth® verzió: 5.0

Műszaki adatok: Akku üzemidő (max.): 70 óra · Alkalmazás: HiFi · Fejhallgató jellemzők: Headset · Headset csatlakozó: Bluetooth®, Vezeték nélküli · Készülék vezérlés: Univerzális · Max. hatótáv (szabad területen): 10 m · Rádiójel frekvencia: 20-20KHZ  · Szín: Fekete · Súly: 46 g · Termék típus: Sztereo headset · Tápellátás: Lítium-polimer akku (beépített) · Viselési mód (fejhallgató): In Ear · Átviteli mód: Bluetooth®

Szállítás tartalma: 2 db füldugó, Mini USB kábel, Használati útmutató.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Renkforce RF-TWS-500 Bluetooth® HiFi Sztereo headset In Ear Headset Fekete" című hirdetést látja. (fent)