Betöltés...

Brother MFC-J5955DW Tintasugaras A3 1200 x 4800 DPI 30 oldalak per perc Wi-Fi

Ár: 206.500 Ft

Az MFC-J5955DW nyomtató egyesíti az üzleti funkcionalitást és a költséghatékonyságot. Az A3-as méretig történő nyomtatás és az 50 lapos A4-es dokumentumadagoló használatával a másolás és szkennelés sokkal gyorsabb és egyszerűbb, mint korábban. A MAXIDRIVE, a legújabb generációs nyomtatófej-technológia segítségével biztos lehet benne, hogy ez a nyomtató mindig készen áll a nyomtatásra, amikor éppen szüksége van rá.

Zöldebb üzleti nyomtatás

Spóroljon energiát és használjon kevesebb energiát az MFC-J5955DW segítségével. Mivel nincs szükség a beégetőegység felfűtésére, lényegesen kevesebb energiát fogyaszt, anélkül, hogy a vállalkozások által megkívánt prémium nyomtatási minőség vagy nyomtatási sebesség rovására menne.

Ultragyors, tartós, precíziós nyomtatás

Az évekig tartó aprólékos, mérnöki tervezésnek köszönhetően az új MAXIDRIVE Print Chip újradefiniálja a nyomtatási technológiát. A tintacseppeket 40 mikrométer vastag filmbe adagolva nyomást generálnak, amely 1680 különálló kamrán halad át egyetlen nyomtatóchipen keresztül, így ultragyors, tartós, precíziós nyomtatást biztosít.

Nyomtasson és szkenneljen hosszabb ideig

A nagy, akár 500 lapos papírbemenetnek köszönhetően nem kell annyi időt töltenie a papírtálca újratöltésével, így a napi irodai feladataira koncentrálhat. A 100 lapos többcélú tálca lehetővé teszi a sokoldalú hordozók használatát 220 g/m2-ig, míg az 50 lapos automatikus dokumentumadagoló (ADF) támogatja a gyors és költséghatékony A3-as nyomtatást és A4-es szkennelést.

Költséghatékony. Nagy teljesítményű.

Megbízható és tartós használatra tervezett. Az MFC-J5955DW jó ár-érték arányt kínál használójának: alacsony teljes tulajdonlási költséggel (TCO) és verhetetlen oldalankénti költséggel (CPP). Engedje meg, hogy mi gondoskodjunk nyomtatásáról számos Managed Print Service (MPS) opcióval, amelyek automatikus kellékpótlást és törésjavítási szolgáltatásokat kínálnak az Ön teljes nyugalma érdekében



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Brother MFC-J5955DW Tintasugaras A3 1200 x 4800 DPI 30 oldalak per perc Wi-Fi" című hirdetést látja. (fent)