Betöltés...

Wi-Fi WLAN Jelerősítő Repeater, XL-Z03 2,4GHz/5GHz nagyobb Wi-Fi lefedettség, fehér

Ár: 16.990 Ft

Termék leírás: Az XL-Z03 Wi-Fi jelerősítő erősíti és továbbítja bármilyen helyi 2,4GHz és 5GHz Wi-Fi router jelét. Így megnöveli a hatótávolságát otthoni vagy irodai Wi-Fi hálózatnak. Felerősíteni a meglévő Wi-Fi hálózat jelét, és megbízható, nagy sebességű vezeték nélküli internetkapcsolatot biztosít a lefedetlen területeken. Például egy nagyobb lakásban, házban, bevásárló központban vagy éppen egy szálloda emeletein. Az XL-Z03 Wi-Fi jelerősítő négy antennával rendelkezik, amelyek nagyobb hatótávolságot és megbízható jelátvitelt biztosítanak. Az eszköz egyszerűen telepíthető a mellékelt útmutató alapján, így gyorsan működésbe helyezhető. Az eszköz a legmodernebb biztonsági funkciókkal rendelkezik, beleértve a WPA2 titkosítást és a tűzfal védelmet. Az XL-Z03 Wi-Fi jelerősítő másik előnye az, hogy kompatibilis a legtöbb vezeték nélküli routerrel és modemmel és támogatja a legtöbb hálózati szabványt, beleértve az IEEE 802.11 b/g/n/ac szabványokat. Az eszköznek van Ethernet (LAN) portja is, ami lehetővé teszi a hatékony vezetékes kapcsolatot egy vezetékes IP eszközzel, mint például az okosTV, számítógép, játékkonzol, smart box, továbbá minden más LAN csatlakozóval rendelkező eszközzel. Az XL-Z03 Wi-Fi jelerősítő egy hatékony megoldás azok számára, akiknek problémáik vannak a Wi-Fi jel erősségével vagy sebességével. Az eszköz segít abban, hogy a vezeték nélküli hálózatunk teljes hatékonyságú legyen, és minden helyiségben gondok és hibák nélkül elérhető legyen az internetkapcsolat. Csomag tartalma:
1 x Wi-Fi Jelerősítő
1 x Felhasználói Kézikönyv Összefoglalva az XL-Z03 Wi-Fi jelerősítő előnyei: Nagy hatótávolság és megbízható jelátvitel. 4 antennás, így hatékony jelerősítőként működik. Képes átvinni az adatokat a 2,4 és 5GHz-es frekvenciasávon. Kompatibilis a legtöbb vezeték nélküli eszközzel és hálózati szabvánnyal. Ethernet porttal hatékony vezetékes kapcsolatot biztosít egy másik eszköznek. Például okosTV, Laptop, PC vagy Játékkonzol, Smart Box és bármilyen LAN csatlakozós eszköz.

Főbb Tulajdonságok: Beltéri Wi-Fi jelerősítő (EU csatlakozós) Átviteli sebesség: 1200Mbps 4 antennás vezeték nélküli jelerősítés Bekapcsolás után Access Pointként (Hotspotként) üzemel a beállításához. WPS (Wi-Fi Protected Setup) biztonsági szabvány. Külön gomb a WPS bekapcsolásához: 2 másodpercig tartsa nyomva a WPS gombot. Állapotjelző LED-ek:
- Power
- WPS
- Signal
- LAN RESET gomb jelszó visszaállításhoz. LAN port: okosTV, Laptop, PC, Játékkonzol, Smart Box stb. csatlakoztatásához Automatikus IP cím hozzárendelés (DHCP) Műszaki adatok: Garantált átviteli sebesség 2,4GHz-en: 300 Mbps Garantált átviteli sebesség 5GHz-en: 800 Mbps Mindkét frekvenciát egyszerre használva akár 1200 Mbps is elérhető (300+866). Támogatott szabványok: 802.11 b/g/n/ac
11b:

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Wi-Fi WLAN Jelerősítő Repeater, XL-Z03 2,4GHz/5GHz nagyobb Wi-Fi lefedettség, fehér" című hirdetést látja. (fent)