Betöltés...

Apple AirPods (3. generáció) fülhallgató (MPNY3ZM/A)

Ár: 84.150 Ft

Tulajdonságok:

Megújult dizájn.
A légiesen könnyű AirPods olyan szögben simul a fülbe, amely tökéletes illeszkedést és a hang pontosabb irányítását teszi lehetővé. A második generációs AirPodsénál 33 százalékkal rövidebb szár nyomásérzékelőt rejt, mellyel egyszerűen vezérelhetők a hívások és a zenelejátszás. Személyre szabott térbeli hangzás dinamikus fej­követéssel.
A minden oldalról körülölelő hangzás lenyűgöző háromdimenziós hangélménnyel teszi még átélhetőbbé a zenéket, tévéműsorokat és filmeket. Az AirPods giroszkópjai és gyorsulásmérői együttesen követik a fejed mozgását – úgy fogod érezni, mintha a zene és a filmjelenetek kellős közepében lennél. *1 Adaptív hangszínszabályzás.
A fülhallgató automatikusan a füled formájához hangolja a zenét. Befelé néző mikrofonjai azt érzékelik, amit hallasz, és ehhez igazítják a mély és középfrekvenciákat, hogy minden dal részletgazdagon szólaljon meg. Izzadság- és vízálló.
Az AirPods és a Lightning töltőtok is IPX4-es vízállósági besorolású – vagyis az esőtől és a keményebb edzésektől sem kell féltened. *3 Minden szempontból mesés
Mesésen egyszerű a beállítása – csak kiveszed a tokból, és már használhatod is. Automatikusan vált Apple eszközeid között. Érzékelőjével meg tudja különböztetni, hogy mikor van a füledben, és mikor érintkezik más felülettel. A Hang megosztása funkcióval pedig bármely két pár AirPods között megoszthatod a lejátszást, így barátoddal közösen hallgathattok zenét vagy nézhettek filmet. *4 Hangtechnológia: Személyre szabott térbeli hangzás dinamikus fej­követéssel Adaptív hangszínszabályzás Egyedi tervezésű, nagy kitérésű Apple meghajtó Egyedi tervezésű, széles dinamikatartományú erősítő Érzékelők: Kettős nyalábformáló mikrofonok Erőérzékelő Befelé néző mikrofon Mozgásérzékelős gyorsulásmérő Bőrérzékelők Beszédérzékelős gyorsulásmérő Méret és tömeg: AirPods (egyenként): Magasság: 30,79 mm, Szélesség: 18,26 mm, Mélység: 19,21 mm, Tömeg: 4,28 g Lightning töltőtok: Magasság: 46,4 mm, Szélesség: 54,4 mm, Mélység: 21,38 mm, Tömeg: 37,91 g Csatlakozás: Bluetooth 5.0 1. A Sztereó térhangosítása funkció iOS 15 vagy újabb rendszeren tudja kezelni a sztereó tartalmat, az Apple Musicban Dolby Atmos vagy 5.1-es hang esetén, valamint a támogatott alkalmazásokból származó, 5.1-es, 7.1-es, illetve Dolby Atmos hanggal rögzített videókban.
3. A harmadik generációs AirPods izzadság- és vízálló a nem vízi sportok és testmozgás közben. A harmadik generációs AirPods tesztelését ellenőrzött laboratóriumi körülmények között végezték. A termék az IEC 60529-es szabvány szerint IPX4-es besorolású. Az izzadság- és vízállóság mértéke nem állandó jellemző. A készülék ellenálló képessége a természetes elhasználódás eredményeként csökkenhet. A harmadik generációs AirPodsot tilos nedves állapotban tölteni; a termék tisztításával és kiszárításával kapcsolatban a következő cikkben találsz részletes információt: https://support.apple.com/hu-hu/HT210711.
4. A következő készülékek nem támogatják a Hang megosztása funkciót: iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, első generációs iPhone SE, első generációs 12,9 hüvelykes iPad Pro, 9,7 hüvelykes iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 4, Apple Watch és Mac.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Apple AirPods (3. generáció) fülhallgató (MPNY3ZM/A)" című hirdetést látja. (fent)