Betöltés...

Thermaltake S200 TG ARGB Midi Tower Fehér számítógép ház

Ár: 30.060 Ft

Hálós előlap
Az S200 TG ARGB Snow miditoronyház nagyméretű, légáramlásra optimalizált hálós panellel rendelkezik, amely elegánsan kialakított csíkkal és TT logóval rendelkezik az elülső oldalon a masszív légáramlási teljesítmény érdekében.

Három előre telepített hidraulikus csapágyazású 120 mm-es ARGB Lite elülső ventilátor
Az S200 TG ARGB Snow miditoronyház három előre telepített hidraulikus csapágyazású 120 mm-es ARGB Lite ventilátorral rendelkezik a ház elején. A felhasználók lenyűgöző fényhatásokat élvezhetnek az ASUS, a GIGABYTE, az MSI és az ASRock alaplapi szoftverén keresztül történő vezérlésükkel.

Beépített tápegység fedél
Az S200 TG ARGB Snow miditoronyház teljes hosszúságú tápegységfedéllel rendelkezik, amely rengeteg helyet biztosít a kábelek elrejtéséhez, miközben a merevlemezek és a tápegység számára szabad a légáramlás.

Edzett üveglap
Az S200 TG ARGB Snow miditoronyház egy 3 mm-es edzett üvegpanellel rendelkezik a bal oldalon, amely vastagabb és karcállóbb a hagyományos akrilüveghez képest. Ráadásul a megnövelt ablak kialakítása lehetővé teszi, hogy az összes alkatrészét teljes RGB-dicsőségükben jelenítse meg és csodálja meg.

Lehetőségek a csúcskategóriás bővítéshez
Az S200 TG ARGB Snow miditoronyház jó bővíthetőséggel rendelkezik. Támogathat egy maximum 166 mm magas CPU-hűtőt, legfeljebb 330 mm hosszú VGA elhelyezést (radiátor nélkül), egy legfeljebb 190 mm hosszú tápegységet (HDD Rackkel). A kiváló hűtési képességre optimalizált ház három hidraulikus csapágyazású 120 mm-es ARGB Lite ventilátort tartalmaz előre telepítve az elülső részen; választhatsz két 140 mm-es ventilátort is elöl és felül, vagy akár hat darab 120 mm-es ventilátor is beépíthető. A radiátorok kompatibilitása érdekében akár 360mm-t is támogathat elöl, így több lehetőséget biztosít a csúcskategóriás bővítéshez!

Praktikus I/O portok
Két USB 3.0 port, egy HD Audio és egy reset gomb került a felső panelre, hogy szükség esetén közvetlen hozzáférést biztosítson.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Házak
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Thermaltake S200 TG ARGB Midi Tower Fehér számítógép ház" című hirdetést látja. (fent)