Betöltés...

Ergonomikus és hordozható laptopállvány, amely hatékony szellőzést és állítható dőlésszöget biztosít, kompatibilis a MacBook Air, Pro vagy Microsoft Surface készülékekkel, akár képernyőmérett

Ár: 15.053 Ft

Kiterjedt kompatibilitás

Az állvány  kompatibilis minden 10-15,6 hüvelyk közötti képernyőméretű laptoppal, például MacBook, MacBook Air, Macbook Pro, Microsoft Surface, Lenovo ThinkPad, Dell Inspiron XPS, HP, ASUS, Chromebook és más  notebook PC-kkel.

 

3 az 1-ben laptopállvány

Nyissa ki a lábkeret jobb és bal alsó részét, és helyezze a laptopot az állványra. A laptop állvány lift állványként használható egy monitor számára. A billentyűzet és az egér tárolóhelyeként is használható. A 9 dőlésszög-beállítással a képernyő lehetővé teszi  a szem megerőltetésének vagy a nyaki fájdalom megelőzését . Az állvány hátsó, bal vagy jobb  oldalán mobiltelefon-tartók találhatók a kényelmes elhelyezéshez.

 

Állítható laptop állvány

A 9 dőlésszögnek köszönhetően különböző dőlésszögek  közül választhat, és kényelmes magasságba helyezheti laptopját, így ez az ergonomikus állvány szemmagasságba emelheti laptopja képernyőjét. Ily módon kiküszöbölhető a test rossz helyzetéből eredő fáradtság hosszú ideig a laptop előtt.

 

Az állvány lyukkal és szellőzőárokkal van ellátva,  mindkettőt az optimális szellőzés biztosítására tervezték . Helyezze a lehűtött szilikon bélést a megfelelő hűtőnyílásba, és állítsa be a notebook vagy táblagép méretének megfelelően. Így a laptop sokkal jobban szellőzik, mintha a készüléket közvetlenül az asztalra helyeznék.

 

Egyszerű telepítés

A laptopállvány súlya 960 g, és akár 10 kg súlyú eszközöket is képes befogadni, és úgy tervezték, hogy biztosítsa a készülék stabilitását és biztonságát. A telepítéshez nincs szükség további eszközökre. Csak állítsa be a  készülék magasságát és dőlésszögét.

Miért válassza a laptop állványát?

 


A 3 az 1-ben kialakítás különböző lehetőségeket kínál laptopja, táblagépe, telefonja és egyéb eszközei támogatására;
Az ergonomikus kialakítás és a készülék dőlésszögének beállításának lehetősége segít   a helyes testhelyzet megközelítésében, elkerülve a szem fáradtságát, de a nyaki fájdalom megjelenését is.
Az állvány stabil szerkezetű , és akár 10 kg-ot is elbír, biztosítva a készülék biztonságát.
Az állvány segít a szervezett munkavégzésben, lehetőséget adva arra, hogy billentyűzetet vagy más tárgyakat helyezzen el az állvány alatt, így íróasztala rendezett lesz. Az állvány összecsukható, és biztosítja a tárolóhely megtakarításának lehetőségét. A szabadban is használhatja.
Az állványt úgy tervezték, hogy hőmérséklet-eloszlást biztosítson, így nem kell aggódnia a laptop túlmelegedése miatt.
Az állvány annyira összecsukható, hogy kirándulásokra vagy munkahelyre is magával viheti .


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 45 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Ergonomikus és hordozható laptopállvány, amely hatékony szellőzést és állítható dőlésszöget biztosít, kompatibilis a MacBook Air, Pro vagy Microsoft Surface készülékekkel, akár képernyőmérett" című hirdetést látja. (fent)