Betöltés...

KIYO E-265 PLUS radar- és lézerdetektor

Ár: 14.990 Ft

Szivargyújtóba csatlakoztatható, szélvédőre vagy műszerfalra helyezhető radar- és lézerdetektor.

A készülék felismeri az Euro-X-, X-, K-, KU- illetve a szuperszéles Ka-sávot, valamint 360 fokban érzékeli a lézeres mérőeszközök által kibocsátott sugarakat.

Ráadásul a KIYO E-265 PLUS detektor nagyszerű megoldásokkal támogatja az Ön biztonságos közlekedését.

Nagyfokú érzékenység jellemzi a készüléket, így nagy távolságról érzékeli mind a lézeres, mind a radaros mérést.

Érzékeli a leggyakoribb radarsávokat és lézeres méréseket.

Rögzíthető szélvédőre és műszerfalra.


---

A szélvédőre helyezhető detektorok eredményesen alkalmazhatók a radaros mérőeszközök és a régebbi lézeres mérők előrejelzésére, viszont a közelről történő, alacsony lézeres mérések előrejelzéséhez érdemes kiegészíteni a már meglévő szélvédős detektorunkat rendszámtábla-keretbe szerelhető lézerérzékelővel vagy lézerblokkolóval.

A készülék nem tévedhetetlen eszköz. Előfordulhatnak olyan szituációk és országok, ahol későn vagy egyáltalán nem jelez bizonyos külső körülmények miatt a detektor. Ennek oka nem a készülék hibás működéséből adódik, hanem a fizika törvényszerűségeire vagy időjárási körülményekre vezethető vissza, vagy esetleg az adott ország eltérő sebességmérési módszereire.




---
A készülék egy közlekedésbiztonsági eszköz, amely figyelmeztetésével segíti a jármű vezetőjét, hogy elkerülje a sebességtúllépést. Minden esetben tartsa be a sebességhatárokat és közlekedjen az út- és látási viszonyoknak megfelelően! Külföldi használat esetén nézzen utána és tartsa be a helyi jogszabályokat! A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a sebességhatár túllépéséből és/vagy a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A traffipaxvédelmi eszközök nem tévedhetetlenek. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol későn vagy egyáltalán nem jelez bizonyos külső körülmények miatt. Ennek oka nem a készülék hibás működéséből adódik, hanem a fizika törvényszerűségére vezethető vissza.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "KIYO E-265 PLUS radar- és lézerdetektor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: