Betöltés...

Shelly okosrelé, 16a, wifi + ethernet, 2 áramkörös, fogyasztásmérővel, din-sínre szerelhető - shelly pro 2pm SHELLY PRO 2PM

Ár: 34.290 Ft

2 áramkörös, áramfogyasztás-mérő funkciós, villamossági szekrény DIN-sínre felszerelhető okos kapcsolórelé, Wi-Fi, LAN és Bluetooth kapcsolattal.

Két független áramkör vezérlésére vagy redőny / zsaluzia / árnyékoló és más kétirányú forgómotorok vezérlésére is alkalmas.

 

A Shelly professzionális 2 áramkörös reléje Wi-Fi-vel, vezetékes hálózattal (LAN), és and Bluetooth kapcsolattal is képes kommunikálni, és mind lakások otthonautomatizálási, mind komolyabb közületi épületek (áruházak, társasházak, üzletek stb.) professzionális automatizálására alkalmas megoldás.

A PRO termékvonalat a Shelly elősorban újonnal épülő épületek automatizálására szánja, ahol a plusz kábelezés nélkül a villamossági szekrényben a kismegszakítók mellett elhelyezett relékkel egyszerűen és profin megoldható az épületautomatizálás a Shelly Pro eszközökkel.

A Shelly PRO 2PM a népszerű PLUS 2PM nagytestvére, azonos funkciókkal, de professzionális, sínre szerelhető kivitelben és Ethernet csatlakozóval kiegészítve. Ez a Shelly relétípus két független áramkör (pl. egy két gombos csillárkapcsoló) vezérlésére, valamint redőnyvezérlésre is alkalmas.

Mint minden más Shelly termék, ez is közvetlenül a WiFi router-re kapcsolódik, nincs szükség az okosvezérléséhez helyi központra, hub-ra vagy átjáróra (bridge-re). Akár önállóan, csak 1 db eszköz is telepíthető egy elektromos fogyasztó, világítás vagy motoros redőny automatizálására vagy éppen fogyasztásmérésére, de egy új építésű vagy felújítás előtt álló teljes ingatlan okosotthonná alakításához komplett rendszerként is jó választás.

A Shelly PRO 2PM relé tartalmaz mindkét áramkörhöz egy-egy kapcsolóbemenetet, azaz csillagpontos vezetékezés esetén a villanykapcsolóktól érkező kapcsolt szálat is tudja fogadni, így a fali villanykapcsolót is használhatjuk a lámpa (vagy más fogyasztó) kapcsolására, és WiFi-n keresztül a távolból is kapcsolhatjuk a vezérelt lámpát vagy más eszközt, és számos időzítés is a rendelkezésünkre áll.

A Shelly app-ban lehetőség van a kapcsoló letiltására is, - mely hasznos lehet kisgyerekek esetén néhány szobánál -, ilyen beállítások mellett csak az app-ból vezérelhető az adott relé.

A relé kompatibilis nem csak kétállású, de billenő (avagy csengő)kapcsolókkal is. Alternatív és keresztváltó kapcsolás bekötésére is alkalmas.

Auto-off funkciójával beállítható impulzuskapcsolási üzemmódra is.

Fontos: a Shelly PRO 2PM működéséhez biztosított fázis és a kapcsoló(k)tól érkező kapcsolt fázis(ok) azonos fázisról kell, hogy érkezzen(ek), a Shelly PRO 2PM nem alkalmas többfázisú működésre!

 




PHYSICAL


Size (HxWxD):
94x19x69 ±0.5 mm / 3.70x0.75x2.71 ±0.02 in


Weight:
 


Mounting:
DIN rail


Screw terminals max torque:
0.4 Nm / 3.54 lbin


Conductor cross section:
0.5 to 2.5 mm² / 20 to 14 AWG (green connectors) 0.5 to 1.5 mm² / 20 to 16 AWG (blue connectors)


Conductor stripped length:
6 to 7 mm / 0.24 to 0.28 in (green connector) 5 to 6 mm / 0.20 to 0.24 in (blue connectors)


Shell material:
Plastic


Color:
Black


ENVIRONMENTAL


Ambient temperature:
-20 °C to 40 °C / -5 °F to 105 °F


Humidity
30 % to 70 % RH


Max. altitude
2000 m / 6562 ft


ELECTRICAL


Power supply voltage AC:
110 - 240 V


Power supply voltage DC:
N/A


Power consumption:
< 3 W


Neutral not needed:
No


OUTPUT CIRCUITS RATINGS


Max switching voltage AC:
240 V


Max switching voltage DC:
N/A


Max switching current AC:
16 A per channel, 25 A total


Max switching current DC:
N/A


SENSORS, METERS


Voltmeter (AC)
Yes


Ammeter (AC)
Yes


Temperature sensor:
Yes


RADIO


RF band:
2400 - 2495 MHz


Max. RF power:


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 49 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Shelly okosrelé, 16a, wifi + ethernet, 2 áramkörös, fogyasztásmérővel, din-sínre szerelhető - shelly pro 2pm SHELLY PRO 2PM" című hirdetést látja. (fent)