Betöltés...

Ugrorj bele a virtuális valóságba! Valve INDEX (a legolcsóbb

Ár: 374.990 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Valve Index Virtual Reality Headset, ami a virtuális valóságban való részvétel élményét nyújtja. A Valve Index VR fejhallgató kiemelkedően magas minőségű, és egyedi funkciókkal rendelkezik, amelyekkel még valóságosabbá teheti a játékélményt.

A Valve Index VR fejhallgató olyan csúcstechnológiákat tartalmaz, mint a 1440 x 1600 pixeles felbontású OLED-kijelzők, amelyek képesek 120Hz-es képfrissítésre. Emellett a fejhallgató beépített hangszórókkal és mikrofonnal rendelkezik, amelyekkel még jobban belemerülhetsz a virtuális világba.

A Valve Index VR fejhallgató kényelmes és ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a hosszabb játékidőt anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna. Az ergonomikus vezérlőpultok pedig lehetővé teszik a játék egyszerű kezelését.

Ha szeretnél belevetni magad a virtuális világokba, és átélni a játékélményt úgy, mintha valóságban lennél, akkor ez a Valve Index Virtual Reality Headset az ideális választás. Ne habozz, vedd meg még ma!

Bontatlan csomagolás, új eszköz! Az első kibontás az üzlet megköttetése előtt személyesen, vagy élő videófelvétel közben ha GLS futárral szeretnéd megkapni.

A csomag tartalma:
Valve Index VR headset
2db SteamVR Base Station 2.0
2db Controller
Kábelek, útmutatók, stb.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Esztergom
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Garancia: Garanciális
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
Márka: Valve
Extrák: BONTATLAN, ÚJ eszköz!
 
Eddig megtekintették 85 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Ugrorj bele a virtuális valóságba! Valve INDEX (a legolcsóbb" című hirdetést látja. (fent)