Betöltés...

Ekselans EK 100L2 TV antenna

Ár: 18.321 Ft

Ekselans EK 100L2 kültéri digitális tv antenna LTE2 (5G) szűrővel

Ez a TV antenna majdnem mindenben azonos az elődjével az Ekselans EK 100L típussal, azonban ebben a verzióban már van beépített LTE2 szűrő. Ezért ha a közeledben van átjátszó torony, akkor ez az egyik legjobb választás a probléma mentes vételhez.
Főbb tulajdonságok:


17dB nyereség
Erősítés nélkül 2-3 TV -re szétosztható az általa vett jel
Beéíptett LTE2 (5G) szűrő
Szerszám nélkül összeszerelhető pár perc alatt
7 év garancia
Kiknek ajánljuk?A remek nyereségének köszönhetően az adótorony akár távolabb is (70-80km) tökéletes vétel képes biztosítani. Továbbá ha közelebb vagy (50-60km) az adótoronyhoz de mérsékelten vannak zavaró tényezők az optikai rálátásban, még abban az esetben probléma nélkül fogja tenni a dolgát.


Tökéletes választás Mindig TV vételhez! A kiváló 17dB -es nyereségnek köszönhetően könnyedén elosztható a vett jel 2-3 vételi pontra antenna erősítő használata nélkül.


Mivel szerszám nélkül összeszerelhető, ezért a csomagolásból kivéve pár perc alatt hadra fogható. Időjárás álló kivitelének köszönhetően a csapadék sem árt neki, és minden körülmény között megfelelő vételt képes biztosítani.


Beépített LTE2 szűrő található ebben a remek TV antennában, így se a 4G (LTE) se az 5G (LTE2) átjátszó tornyok által generált zaj sem fogja befolyásolni a Mindig TV vételt.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Ekselans EK 100L2 TV antenna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: