Betöltés...

RIVACASE Notebook hátizsák, 17,3", ECO, RIVACASE "8461 Tegel Travel", fekete

Ár: 24.790 Ft

ÖKO-barát RPET poliészter felhasználásával készült, többféle használt műanyag palackból, amelyek rendszerint a hulladéklerakóban vagy az óceánban végzik. Minden egyes hátizsák előállításához 29 × 500 ml-es műanyag palacknak megfelelő mennyiséget használnak fel.

Jellemzők:
Hatékony kialakítás maximális tárolókapacitással az úton lévő szakemberek számáraMultifunkcionális hátizsák üzleti útra vagy világkörüli utazásra induló szakemberek számáraKiváló minőségű vízálló anyagKülönálló laptoprekesz párnázott oldalakkal és egy zseb egy legfeljebb 10,5"-os táblagép számára, amelyet az alján lévő párnázott betét is véd belül.A fő nagy rekesz jellemzői:
Két keresztpánt a váltóruhák és személyes tárgyak számáraKét belső cipzáras rácsos rész a kiegészítők vagy dokumentumok számáraKét cipzáras elülső zseb. Az egyikben egy panel található okostelefon, névjegykártyák, kiegészítők és egy levehető hurok a kulcsok számára.Kényelmes, puha fogantyú, vállpántok lágyított pántokkal és egy szegycsontpánt.Oldalsó pántrendszer a belső tömörítéshezRejtett zseb a hátizsák hátulján útlevél vagy pénztárca számáraA csomagheveder biztonságosan rögzíti a hátizsákot a legtöbb gurulós poggyászhozSpeciális oldalzseb egy palack víz számáraA pántkezelő rendszer megakadályozza a felesleges pántanyag lelógásátMűszaki adatok:
Külső méretek: 310x460x170 mmLaptop zseb mérete: 290x420x45 mmAnyaga: RPET poliészter

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "RIVACASE Notebook hátizsák, 17,3", ECO, RIVACASE "8461 Tegel Travel", fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: