Betöltés...

Brother LC3219XL-Y prémium utángyártott tinatapatron, sárga

A HDplanet által forgalmazott Brother tintasugaras nyomtatóba való Brother LC3219XL-Y sárga utángyártott tintapatron igazán költséghatékony nyomatást biztosít számodra úgy, hogy a minőségi nyomtatásról sem kell lemondanod! 

A Brother LC3219XLY Yellow tintapatron maximális kapacitása összesen 1500 oldal 5%-os nyomtatási lefedetség mellett. Kedvező ára miatt irodákban és otthon használt Brother tintasugaras nyomtatókhoz is ajánljuk.A Brother LC3219XL-Y sárga prémium tintapatronnal kompatibilis nyomtatókat a lent található listában találod.

* A márkanevek és típusjelzések védettek, az eredeti (OEM) gyártó tulajdonát képezik és kizárólag azonosításra szolgálnak.

Tovább
Adatlap
Ár: 2.200 Ft
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2023.06.01
Eddig megtekintették 6 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Brother LC3219XL-Y prémium utángyártott tinatapatron, sárga
Lehetőségek
Megosztók

Számítógép rovaton belül a(z) "Brother LC3219XL-Y prémium utángyártott tinatapatron, sárga" című hirdetést látja. (fent)Használt számítástechnika

A rovat főbb tartalma: Használt és új számítógépek, eladó notebookok, laptopok, monitorok, számítógép alkatrészek és egyéb számítástechnikai cuccok.

TIPP: Használt számítástechnikai felszerelés vásárlása esetén, kérje el a telepítő cd-ket is. Ha nem kap telepítő cd-t, akkor az Internetről kell letölteni.

TIPP2: Listázza a hirdetéseket ár szerint is, hogy megtudja, melyik számítástechnikai cucc igazán olcsó.