Betöltés...

Tracer Gamezone Transforms 17" notebook hűtőpad

Ár: 13.800 Ft

Hűtőállvány TRACER GAMEZONE Transform 17"

Hűtőállvány TRACER GAMEZONE Transform 17 "

Azokhoz az emberekhez tartozol, akik munkájuk során és szabadidejükben is laptopot használnak? Vagy talán lelkes játékos vagy, aki elmerül a sok órányi játékmaratonon? idegen számodra, de már nem kell aggódnod a felszerelésed miatt – a Tracer Transform hűtőpárnával hatékonyan és biztonságosan tudod tartani.

- 12-től 17-ig használható notebookokhoz.
- Kék LED háttérvilágítás.
- Dőlésszög állítás - 5 pozíció.
- Akár 6 halk és hatékony ventilátor.
- Biztonsági zár.
- Hasznos telefontartó . - Állítható ventilátorsebesség.
-Két USB 2.0 csatlakozó.

Hatékony hűtés
A TRACER Transform 17" hűtőállvány a GAMEZONE sorozat egyik eszköze igényes felhasználók, akik laptopjukat munkára és szórakozásra egyaránt használják tápanyagok. 6 halk, hatékony ventilátorral van felszerelve, amelyek több órás intenzív használat után is hatékony hűtést biztosítanak. A ventilátor fordulatszám-szabályozója lehetővé teszi működésük egyedi igényekhez igazítását, a kék LED háttérvilágítás pedig modern, hatásos megjelenést kölcsönöz az egésznek. A speciálisan kialakított perforált felületnek köszönhetően az állvány sokkal jobban elvezeti a hőt, biztosítva a készüléke megszakítás nélküli munkáját.

Kényelmes munkavégzés
A kényelmes és stabil beállítás lehetővé teszi, hogy az állomást az 5 kiválasztott egyikére állítsa szögek, ami lehetővé teszi, hogy laptopját szemmagasságban helyezze el, és emellett növeli a munka kényelmét. Speciális zárak védik a készüléket az állványról való lecsúszás ellen. A Tracer Transform bármilyen 12-től 17-ig terjedő laptophoz illeszkedik, így rendkívül sokoldalú tartozék, amely a legtöbb notebook számítógéppel használható. Ezenkívül a készlet tartalmaz egy speciálisan kialakított tartót is, amely lehetővé teszi mobiltelefonja kényelmes rögzítését – így kéznél van minden, ami a munkahelyén kell.

Könnyű és tartós
A Tracer állvány fémből és kiváló minőségű műanyagból készült, amely biztosítja a tartósságát a mindennapi használatra. A könnyű, hordozható kialakítás azt jelenti, hogy bárhová magaddal viheted, és nem foglal sok helyet a csomagodban. A Tracer állvány közvetlenül laptopjáról kap tápellátást egy leválasztható USB-kábelen keresztül, így nem igényel további külső tápegységet, a kétportos USB HUB pedig lehetővé teszi további perifériák csatlakoztatását is.


méretek: 400 x 270 x 36 mm



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Tracer Gamezone Transforms 17" notebook hűtőpad" című hirdetést látja. (fent)