Betöltés...

Mercusys MR80X Wireless Router Dual Band AX3000 1xWAN(1000Mbps) + 3xLAN(1000Mbps), MR80X

Ár: 23.690 Ft

Gigabites WiFi kapcsolat, mindig naprakészA 160 MHz-es csatornákkal megduplázza a sávszélességet, az MR80X feloldja az előző csatornaszélesség korlátait, és új szintű sebességet biztosít eszközeinek. Az akár 3 Gbps sebességű WiFi 6 révén percek alatt fejezze be a nagy fájlok letöltését, és élvezze a lenyűgöző 4K streamelést késés nélkül.

Csatlakoztasson négyszer több eszközt, mindet egyszerreA több eszközön való streamelés vagy játék több szórakozást kínál a teljesítmény csökkenése nélkül. Az MR80X támogatja az OFDMA-t és a MU-MIMO1-et, hogy bekapcsolja a WiFi-t azáltal, hogy egyszerre több kliens is továbbíthat. Ez 4-szer nagyobb hálózati kapacitást és hatékonyságot biztosít sűrű forgalmú környezetben.

Csökkentse a szomszédok Wi-Fi által okozott interferenciátA közeli vezeték nélküli hálózatokból származó interferencia problémákat okozhat a jelben, különösen, ha lakásban vagy szomszédai közelében él. Az MR80X támogatja a BSS színezést a különböző hozzáférési pontoktól származó adatkeretek megjelölésére. Ez segít minimalizálni a szomszédok által okozott interferenciát az átvitel hatékonyságának javítása érdekében.

Környezetbarát energiatakarékosságA cél ébresztési idő csökkenti a mobil- és IoT-eszközök energiafogyasztását az adatátvitel során, így meghosszabbítja az eszközök akkumulátorának élettartamát.

További célzott jelek, amelyek áthatolnak a falakonNégy külső, nagy nyereségű, integrált jelerősítővel felvértezett antenna erős WiFi jeleket biztosít, amelyek messzebbre is eljutnak. A Beamforming észleli a csatlakoztatott eszközöket, és rájuk koncentrálja a vezeték nélküli jelerősséget, így a kapcsolatok stabilabbak.

A legújabb WPA3 védi személyes hálózatátA legújabb biztonsági szabvány, a WPA3 továbbfejlesztett, átfogó WiFi védelmet kínál, hogy megvédje eszközeit és személyes adatait a támadásokkal szemben.

Smart ConnectAutomatikusan hozzárendeli az eszközöket a legjobb sávhoz. A Smart Connect lehetővé teszi, hogy az MR80X mindegyik vezeték nélküli sávja ugyanazokat a vezeték nélküli beállításokat használja. Az MR80X kiegyensúlyozza a hálózati igényeket, és eszközeit a legjobb jellel és sebességgel rendelkező sávhoz rendeli. Ezáltal eszközei mindig optimálisan működnek, amikor sétál otthonában.

Az erős Qualcomm chipkészlet minimalizálja a pufferelést és a késéstA 64 bites kétmagos CPU-t és egy fejlett, 12 szálas programozható hálózati processzort egyesítő, magasan integrált Qualcomm WiFi 6 cipkészlettel működő MR80X stabil kapcsolatot tesz lehetővé akár 256 eszköz számára. Hálózata mostantól hatalmas adatátviteli sebességet képes kezelni, így számos sávszélesség-igényes feladat, hogy egyidejűleg zökkenőmentesen fusson.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Mercusys MR80X Wireless Router Dual Band AX3000 1xWAN(1000Mbps) + 3xLAN(1000Mbps), MR80X" című hirdetést látja. (fent)