Betöltés...

Seagate BarraCuda Compute 2.5'' 4TB SATAIII 5400RPM 128MB belső merevlemez

Ár: 56.461 Ft

A BarraCuda vezet az iparágban a legnagyobb kapacitással az asztali számítógépekhez és a mobil számítógépekhez. Hozza ki a legtöbbet a tárolóból a BarraCuda merevlemezekkel. A képekkel és emlékekkel teli számítógépektől kezdve a játék PC-ig, amelyek több játékterületet igényelnek, a BarraCuda veled együtt nő.

Sokoldalú, gyors és megbízható
BarraCuda vezet az iparágban a legnagyobb kapacitással asztali és mobil számítógépekhez.

Csodálatos sokoldalúság
Hozza ki a legtöbbet a tárhelyből a BarraCuda merevlemezekkel. A fotóktól és memóriáktól tele számítógépektől kezdve a játék PC-ig, amelyeknek több játékra van szükségük, a BarraCuda veled együtt nő.

A 3,5 hüvelykes Barracuda merevlemezek
megbízható megbízhatóságot nyújtanak, amely több mint 20 éves BarraCuda innovációra épül. A kapacitás és az árpontok sokoldalú keveréke bármilyen költségvetéshez. Többrétegű gyorsítótárazási technológia a kiváló merevlemez-teljesítményért.

Többszintű gyorsítótárazási technológia
A BarraCuda család minden merevlemezét többszintű gyorsítótárazási technológiával (MTC) szállítják. Az MTC elviszi a számítógépet a teljesítményszintre, így az alkalmazások és fájlok gyorsabban tölthetők be, mint valaha. A NAND Flash, DRAM és média gyorsítótár intelligens rétegeinek alkalmazásával a BarraCuda az adatfolyam optimalizálása révén jobb olvasási és írási teljesítményt nyújt.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Winchester
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Seagate BarraCuda Compute 2.5'' 4TB SATAIII 5400RPM 128MB belső merevlemez" című hirdetést látja. (fent)