Betöltés...

DELL Latitude E6320 laptop eladó

Ár: 55.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
DELL Latitude E6320 laptop eladó
Intel Core i5-2520M CPU 2.50GHz RAM 4 GB 300Gb HDD 13,3’ kijelző,Win10.
Akár az irodában, akár út közben szeretne dolgozni, a Dell Latitude E6320 laptopban kiváló társra lel. A 13,3 hüvelykes HD LED kijelző és az Intel Core processzor révén a Latitude E6320 könnyű, de nagy teljesítményű laptop.

Ez az üzleti használatra tervezett tartós laptop tetőtől talpig elegáns és strapabíró kialakítású: MIL-STD 810G szabvány szerint tesztelt Tri-Metal™ borítás, tartós galvanizált alumínium hátlapú kijelző, tartós porbevonattal ellátott alap, megerősített acél csuklópántok jellemzik. A Latitude E6320 ezen kívül folyadékálló billentyűzetet, LCD-védőtömítést és körben ütközéscsillapítót is tartalmaz a képernyő jobb védelme érdekében, hogy a laptop kiállja a mindennapi munka során az ütődéseket és a folyadékkal való érintkezést.

Kiemelkedő produktivitást élvezhet repülőgépen és rossz megvilágítású környezetben, köszönhetően az opcionális hátulról megvilágított1 billentyűzetnek és a különféle akkumulátoroknak, továbbá elérhetők a produktivitást tovább növelő cserélhető optikai meghajtó, merevlemez, USB 3.0 és akkumulátoros hordozómodulok is.

Mivel az E6320 a Latitude E család tagja, így az elvárt mobil produktivitást, a sziklaszilárd biztonságot és a hatékony felügyelhetőséget igazán tartós kivitelben biztosítja.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Budakeszi
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Használt
Garancia: Garancia nélkül
Termék: Notebook, laptop
Márka: DELL
 
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "DELL Latitude E6320 laptop eladó" című hirdetést látja. (fent)