Betöltés...

Használt HP DELL IBM Szerverek Azonnal Raktárról

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A legnagyobb szervergyártók, mind az IBM, HP, Dell “erősség” alapján jellemzően három részre bontják a portfóliójukat: belépő szint (entry), középkategóriás (midrange) szerverek, nagyvállalati (enterprise) szerverek, melyek mind elérhetőek az Interbolt.eu Kft-nél.

Az Interbolt .eu Kft. nél vásárolhat a belépő szintű szerverekből. Amik még nem az “igazi” szerverek, de már is nem sima pc-k. Általában egyprocesszoros gépek, egyszerű hibajavítós memóriamodulokkal (ECC), sok esetben SATA diszkekkel. A legfőbb ok, amiért nem “igazi” szerverek, az a redundáns alkatrészek (legfőképpen redundáns tápegység) hiánya.
Előnyük viszont az alacsony ár, a tornyos gépek esetén csendes kialakítás (akár irodában is működhetnek) és akár egész erős processzorral is kaphatók.

A középkategóriás szerverek is elérhetőek az Interbolt.eu Kft-nél.
Melyekben már két processzorfoglalat található. Általában hat-tizennyolc magos Intel Xeon processzorokkal szerelik ezeket. De az Interbolt .eu Kft-nél előfordulnak már akár hatvan magos szerver gépek is. Jobbára rack kivitelben találkozhatunk ilyen gépekkel, bár minden gyártónak vannak tornyos midrange szerverei is. Előny a kis helyre (akár 1U rack, “pizzásdoboz” kivitel) besűríthető relatíve nagy teljesítmény, sok leállás nélkül cserélhető alkatrész, “hátránya” a lényegesen magasabb
ár: egy komolyabban összekonfigurált szerver ára ebben a kategóriában nettó többszáz ezer forinttól indul, melyekre az Interbolt.eu Kft sok esetben 24 hónap garanciát vállal.

A nagyvállalati szerverek négy-nyolc Intel Xeon (többnyire tíz-tizennyolc fizikai magos) processzorral szerelt masinák. A vezérlőelv az egyetlen gépbe belezsúfolt óriási teljesítmény mellett a lehető legmagasabb szintű rendelkezésre állás. Az enterprise szerverek nettó ára könnyen meghaladhatja akár az egymillió forintot.

Az új entry gép árában használt midrange-et, új midrange árában használt enterprise-t is vásárolhat. Vagyis, néhány felületi karcolással és kicsivel korábbi processzor/memóriatípussal egy kategóriával magasabb, több hibatűrő megoldással rendelkező szervert vehetünk. Tehát nem lesz „brand new”, de a feladatra teljesen alkalmas, amire szintén garancia van, jóval kisebb áron, magasabb kategóriában. Így bátran válassza a több évtizedes múlttal rendelkező Interbolt.eu Kft.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Használt
Garancia: Garanciális
Termék: PC konfiguráció (komplett)
Márka: HP DELL IBM
 
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Használt HP DELL IBM Szerverek Azonnal Raktárról" című hirdetést látja. (fent)