A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak. Összetevők: 100% aszkorbinsav (l-aszkorbinsav). A termék biofermentációval, nem génmódosított alapanyagból készül (non...
A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak. Összetevők: 100% aszkorbinsav (l-aszkorbinsav). A termék biofermentációval, nem génmódosított alapanyagból készül (non...
A fahéj kedvező hatásai Sokan csak finom, illatos fűszernövényként ismerik a fahéjat, pedig egészségünk támogatója is. A népi gyógyászat például természetes...
Spájzold Be! Szárított kovászpor 50 g Liszt, víz és só + kultúra, meleg idő és idő = kovászos kenyér • Intenzív hatású szárított tésztasavanyító anyag • Elősegíti a...
A citromsavat az élelmiszerek gyártásához régóta használják. Az Európai Unióban használatos E-számok szerinti kódja: E330. Savanyúságot adó és szabályozó tulajdonsága révén...
A fahéj az ősz beálltával beköltözik a konyhánkba. Az ünnepi karácsonyi ízek, illatok, téli hideg esték kedvenc fűszere. A klasszikus, valamint az egzotikus konyha elengedhetetlen...