Betöltés...

sertés kábitó kétfeszültségü

5-méteres munka kábel anyaga gumi.Müanyag vastag anyagu doboz. Tekercselö álltal gyártott egyedi transzfomátor 80-140v teljesen biztos a sertéslefogásában, az állatok izom és testtömegéhez beállítható két különböző feszültségű kis és nagy súlyhoz tartozó kapcsolóval ellátott készülék {500kg}-ig és azon túl is {a nagysúlyú sertés biztos lefogása kizárólag csak nagyobb feszültséggel lehetséges. nagy testizom egyenlő nagy feszültség ez másként nem működik számtalan példa van arra amikor kisebb feszültség esetén a sertés nem ment le.A kézben tartott szúróvilla markolati része a gumírozás alatt fém, ha sertés rádől nem törik el. A hálózati csatlakozó kábel rövid mérete azért van mert minden esetben mindenkinél a hely ahol a munkavégzés történik eltérö távolságú. Egyedi hosszúságú hosszabitót igényel. .tel-06205377923{Az emberre egyes hiresztelések ellenére egyáltalán nem veszélyes Ha felhiv elmondom miért amúgy tudni kell hogy ez egy SZAKMA tehát ezt valaki vagy tudja vagy pedig tudatosan megtéveszt másokat}
Adatlap
Ár: 25.000 Ft
Település: Békéscsaba
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Eladó
Beserolás: Hízó
 
Feladás dátuma: 2023.09.15
Eddig megtekintették 18769 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: tekercselö
sertés kábitó kétfeszültségü sertés kábitó kétfeszültségü sertés kábitó kétfeszültségü
Lehetőségek
Megosztók

Sertés rovaton belül a(z) "sertés kábitó kétfeszültségü" című hirdetést látja. (fent)Sertés, malac, mangalica eladás!

Sertésvásár a sertés apróhirdetési rovaton belül. E rovaton belül találhatóak a malacok, mangalica sertések, és egyéb – jó értelembe vett – „disznóhirdetések".

TIPP: Mezőgazdasági őstermelők és családi gazdák, a sertés eladási árát nyomon követő személyek hirdetésfigyelőnk segítségével naprakész információkat gyűjthetnek be.