Betöltés...

Láthatatlan mellemelő tapasz - különleges, alkalmi ruhákhoz

Ár: 3.490 Ft

Zavarja a pánt, szorítja a kapocs, mégsem tud megszabadulni melltartóitól A láthatatlan mellemelő tapasz, ez a forradalmi találmány természetesen módon emeli meg kebleit A mellemelő tapasszal másodpercek alatt telt, feszes melleket varázsolhat magának kortól függetlenül mindenféle pánt és szike nélkül
Legyen akár mély kivágású topja, nyári ruhája, tunikája, alkalmi blúza vagy akár a legszexisebb fürdőruhája, a mellemelő tapasz minden esetben megállja a helyét és láthatatlanul "hozza a formáját" Minden ruha és fürdőruha alatt használható, teljesen természetesnek tűnő melleket varázsol.
Rengeteg hollywoodi sztár alkalmazza már ezt a titkos megoldást a gravitáció ellen. A mellemelő tapasz nemrégiben még valóban csak a tengeren túlon, filmes köröben volt kapható, de mostantól már bárki számára elérhető, aki a kompromisszumok (és melltartó) nélküli szabadságot választja Mostantól már nem csak a celebek kiváltsága tökéletesnek tűnni bármilyen alkalomkor Próbálja ki Ön is és élvezze, hogy mindene a helyén van Észrevétlen, átlátszó és diszkrét.
Így használja
Távolítsd el a hátlap alsó felét, helyezze pontosan a mellbimbó körlet feletti bőr részhez, majd simítsd a mellhez a mellemelőt.
Távolítsd el a hátlap felső felét, emelje a mellet a kívánt pozícióba, majd nyomja rá a bőrére és simítsa a mellemelőt a helyére. Ennyire egyszerű
A csomag tartalma
12 db mellbimbó takaró tapasz (kb. 5 cm átmérő) és
12 db mellemelő tapasz (kb. 12 x 8 cm).
 

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.17
Eddig megtekintették 175 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Láthatatlan mellemelő tapasz - különleges, alkalmi ruhákhoz" című hirdetést látja. (fent)