Betöltés...

JUST SLIM BELT SAUNA Karcsúsító fűző

Ár: 2.490 Ft

A fogyás tökéletes tartozéka
A karcsúsító fűző elasztikus, neoprén anyagból készült. A test által termelt természetes hőt felhasználva szauna effektust hoz létre, ami a zsírszövetek bomlásának gyorsítását eredményezi. Alkalmazható gyors és fáradság nélküli súlycsökkentésre, a felesleges zsírpárnák eltüntetésére. Az öv által kibocsátott hő segít elvékonyítani a lerakodott zsírdepókat, méregtelenít és izomnyugtató hatású. Optikailag azonnal karcsúsítja az alakot és rendszeres használatával jelentős súlyfeleslegtől szabadulhat meg Viselje, mialatt tornázik vagy egész nap az azonnali karcsúsító hatás érdekében. 
Termékjellemzők
Megtartja a test hőmérsékletét.
Ruha alatt is viselhető, diszkrét.
A testhez simulva megfelelő tartást ad.
Kiváló a törzs, a has és a derék formálására.
Sportoláshoz vagy akár a mindennapi munka során is használható.
Használata Kényelmesen, akár olvasás, tévénézés vagy munkavégzés közben is észrevétlenül használható. Még gyorsabb és intenzívebb hatás érhető el azonban, ha sportolás közben használja, mert mozgás során a zsírszöveteket fellazítva a felesleges zsír könnyebben eltávozik a szervezetből. Ezenkívül javítja a testtartást és segít megszabadulni a visszatartott folyadékoktól.
Mérete Egyetlen méret, mely mindenkinek megfelel. Hossza kb. 127 cm. A JUST SLIM BELT SAUNA karcsúsító fűző 127 cm csípőbőségig férfiaknak és nőknek egyaránt használható. 5 fokozatú cipzár segítségével tetszőleges méretre állítható.
Összetétele neoprén (65) és poliészter (35).
Tisztítása Mosás csak kézzel langyos vízben.
Színe szürke
 

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "JUST SLIM BELT SAUNA Karcsúsító fűző" című hirdetést látja. (fent)