Betöltés...

Trizand Hátizsák 38L

Ár: 8.790 Ft



KIVÁLÓ MINŐSÉG - A hátizsák tartós anyagból  készült, amely ellenállást mutat a mechanikai sérülésekkel és az időjárási viszonyokkal szemben. A hátizsák belseje vízálló béléssel van ellátva, amely extra védelmet nyújthat a könyvek és notebookok számára a nedvességtől. Ezenkívül a külső réteg és a bélés között, a hátizsák hátoldalának teljes felületén hab töltés található , amely nemcsak a kényelmet növeliheti , hanem a tartalmát is megvédheti az ütésektől. A hátizsák két elasztikus hálós oldalzsebbel van felszerelve , amelyek ideálisak lehetnek egy kulacs vagy egyéb apró tárgyak szállítására. A hátizsák nagy kapacitású – akár 38 literig.              

Ergonomikus - a hátizsák viselésének kényelmét az ergonomikus heveder  biztosítja , amelyet a használó egészségét és kényelmét szem előtt tartva terveztek. A pántok állíthatóak, így az egyéni igényekhez igazíthatók, vastag habtöltésük pedig egyenletes súlyelosztást biztosíthat a vállakon, minimalizálva a hátra nehezedő nyomást. Ezenkívül a hátizsák tetején kényelmes fogantyú is található , amely megkönnyítheti a hátizsák hordását..             



Praktikus - a hátizsák tágas fő rekesszel rendelkezik, két csúszkával ellátott cipzárral zárható. Belül egy nagy zseb található, amely ideális laptop, notebook vagy táblagép hordozására, megfelelő védelmet biztosíthat a sérülésekkel szemben. A 2. rekesz  lapos és nagyméretű tartozékok, például rajzlapok vagy grafikák tárolására szolgál. A hátizsák elején két zseb található valamint 2 további zseb , amelyek tökéletesek lehetnek füzetek, reggeli vagy kisebb tárgyak, például kulcsok, telefon vagy pénztárca tárolására.



SOKOLDALÚSÁG  - a hátizsák tökéletes választás lehet az iskolához, edzéshez vagy mindennapi tevékenységekhez. Legyen szó könyvek, sportfelszerelések vagy mindennapi eszközök tárolásáról, ez a hátizsák minden felhasználó elvárásainak megfelelhet, nemtől, kortól és magasságtól függetlenül. 
TULAJDONSÁGOK:



szín: fekete
hátizsák anyaga: oxford, poliészter, EPE hab, gumi, POM, nylon, cink ötvözet
hátizsák méretei: 50 x 18 x 32 cm
súlya: 0,57 kg
Csomag súlya: 0,6 kg


Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Trizand Hátizsák 38L" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: