Betöltés...

Szűz Mária jelmez gyerekeknek

Ár: 4.990 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

SZŰZ MÁRIA JELMEZ - egy hosszú fehér ruhából áll, kék köpennyel. Anyaga kiváló minőségű, puha és könnyű. A bú szabásnak köszönhetően szabad mozgást biztosít. Úgy tervezték, hogy kecsesen és szerényen tükrözze Mária alázatos és erényes természetét. A ruha kék övvel van ellátva, amelyet a derekán meg kell kötni.

FEHÉR FEJFEDŐ – kiegészíti az öltözéket. Mária szerénységét és jámborságát hivatott szimbolizálni. Szalaggal csapokkal rögzíthető, így viselés közben is a helyén marad. A fátyol mélységet és hitelességet ad, kiemelve Jézus anyjáról alkotott összképét.

POZITÍV ÉRZELMEK – Mária jelmezének viselésével az ember megtestesítheti a bibliai alakhoz kapcsolódó kegyelmet, alázatot és odaadást. A jelmez lehetővé teszi, hogy viselője a Szűzanya szerepét játssz, aki az istállóban az alvó Jézusra vigyázott. Ébreszd fel az emberekben a szeretetet és a jóságot, amely tovább tart, mint a karácsony!

VÁLTOZATOS ALKALMAZÁS - függetlenül attól, hogy vallási eseményről, betlehemes játékról, jelmezbálról vagy tematikus eseményről van szó, a Szűz Mária jelmez egy időtlen és beszédes díszlet, mely egyszerre ötvözi a fenséget a szerénységgel. Egy ilyen fontos szerepet eljátszva a gyermek megtanulja és megtapasztalja a karácsony magasztosságát.
MŰSZAKI ADATOK:


Anyaga: poliészter
Szín: fehér, kék
Méretei: 150 x 44 x 40 cm
Súlya: 240 g
Csomag súlya: 260 g
TARTALOM



Ruha
Fejfedő
Öv
A Szűz Mária-jelmez egy hagyományos és időtálló díszlet, amely Mária, Jézus anyja alakját ábrázolja. A hosszú kék-fehér ruha tökéletes lesz a betlehemi istállóba. Ennek köszönhetően a gyerekek átélhetik a karácsony varázsát azáltal, hogy elvállalják ennek a méltóságteljes és tiszteletreméltó karakternek a szerepét.



Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Szűz Mária jelmez gyerekeknek" című hirdetést látja. (fent)