Betöltés...

Taktikai deréktáska övvel

Ár: 3.190 Ft


FUNKCIONALITÁS  - a táska két fő rekesszel van felszerelve, amelyek kényelmes csúszkákkal ellátott cipzárral záródnak , ami lehetővé teszi a gyors hozzáférést a tartalmához. Minden rekesz tartalmaz egy további belső zsebet, amely ideális kisebb tárgyak, például kulcsok vagy dokumentumok tárolására. Elülső részben van egy speciális zseb a telefon számára, cipzárral állítható pántcsattal rögzítve, tartós PP anyagból (polipropilén), amely garantálja a stabilitást és a táska biztonságát . A zseb mellett található egy toll vagy egy vékony zseblámpa , ami taktikai körülmények között rendkívül praktikus. A táska hátulján két merevített pánt található, amelyek erős fém pattintással vannak rögzítve, amelyek ráadásul használat közbeni elcsúszást akadályozzák.          



FLEXIBILIS  - a táska a MOLLE (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) rendszer figyelembevételével készült, amely lehetővé teszi a táska rugalmas rögzítését különböző  taktikai eszközökhöz, például hátizsákokhoz, övekhez vagy mellényekhez. A táska hátulján két merevített pánt található, amelyek erős fém pattintással vannak rögzítve , amelyek ráadásul megvédik a táskát a használat közbeni elmozdulástól. A táska hátulján két sor vízszintes pánt található, mindegyik szalagon három-három résszel , amely lehetővé teszi a szélességű övhöz vagy egyéb felszereléshez való igazítást . Ez egy innovatív megoldás, amely növeli a táska funkcionalitását , így ideális dinamikus helyzetekben.        



KIVÁLÓ MINŐSÉG- a taktikai deréktáska kiváló minőségű Oxford 600D anyagból készült, ami rendkívül tartóssá, kopásállóvá és a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal szemben ellenállóvá teszi . A táska belsejében bélelt nylon bélés található , amely védi a tartalmat és megkönnyíti a tisztán tartást. Masszív kidolgozásának köszönhetően ez a táska tökéletes lehet intenzív szabadtéri tevékenységekhez.   



TARTÓS ÉS KÉNYELMES - a készletben található egy rendkívül  tartós nejlonból készült taktikai öv is , amelyre a kopás- és szakadásállóság jellemző . Az öv megbízható Cobra csattal van felszerelve gyorskioldó mechanizmussal, amely lehetővé teszi az öv gyors rögzítését és kioldását anélkül, hogy lyukakat kellene használni. Ez a konstrukció egyenletes méretállítást tesz lehetővé, ami azt jelenti, hogy az öv tökéletesen a felhasználó derékbőségéhez igazítható. Ezenkívül az öv övhurokkal rendelkezik. 
TULAJDONSÁGOK:



szín: olíva
Anyaga: 600D oxford szövet, nylon, PP, TPE, poliészter, cink ötvözet
öv rögzítése: pattintható
cellák száma: 2
zsebek száma: 4
telefon zseb: IGEN
tolltartó zseb: IGEN
méretei: 13 x 5 x 17 cm
szíj hossza: 117 cm
készlet súlya: 0,33 kg
a készlet súlya a csomagban: 0,35 kg
TARTALOM:



deréktáska
öv




Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.10.08
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Taktikai deréktáska övvel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Öv