Betöltés...

Trizand eső poncsó

Ár: 2.790 Ft


KIVÁLÓ MINŐSÉG  - az esőponcsó kiváló minőségű PVC-ből készül , amely kivételes szilárdságot és szakadásállóságot biztosít . Ennek köszönhetően az anyag még nehéz időjárási körülmények között is sértetlen marad, hosszan tartó védelmet nyújtva. A PVC emellett könnyen tisztítható és vízálló anyag , így a poncsó praktikus választás minden időjárási körülményre. 



UNIVERZÁLIS - a poncsó univerzális méretű , ami azt jelenti, hogy nők és férfiak számára egyaránt alkalmas . Laza és tágas szabásának köszönhetően könnyen felveheti bármilyen ruhára , beleértve a kabátokat, pulóvereket vagy más ruharétegeket. További előnye, hogy nemcsak a testet, hanem az olyan felszereléseket is letakarja, mint a hátizsák vagy táska, így ideális választás túrázáshoz vagy egyéb szabadtéri tevékenységhez.    



PRAKTIKUS - a poncsó négy tartós gombbal van felszerelve, kettő az oldalán , ami lehetővé teszi a gyors és egyszerű fel- és levételt. Ennek köszönhetően még hirtelen eső esetén is gyorsan letakarhatja és megvédheti a köpeny oldalait a széllökésektől. Ezenkívül a laza szabás teljes mozgásszabadságot biztosít , ami azt jelenti, hogy a poncsó nem korlátozza a használót, még akkor sem, ha hátizsákot vagy egyéb felszerelést visel.   



ESŐ ÉS SZÉL ELLENI VÉDELEM  - a poncsó tökéletesen védhet az eső és a szél ellen is . A könnyű szerkezet lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot és szükség esetén gyors beállítást, így ideális a kiszámíthatatlan időjárási körülményekhez kültéri tevékenységek során.     
TULAJDONSÁGOK:



szín: zöld
anyaga: PVC, gyanta
méretei: 127 x 100 cm
súlya: 0,47 kg
súlya csomagban: 0,473 kg


Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kabátok, dzsekik
 
Feladás dátuma: 2024.10.04
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Trizand eső poncsó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: