Betöltés...

FC BLACK BADGE utazó- és sporttáska - hátizsák 2az1-ben

Ár: 19.990 Ft

A 2 az 1-ben sporttáskát hátizsákként vagy kézi- vagy válltáskaként is használhatod. Univerzális táska nem csak utazáshoz, edzőterembe, hanem iskolába vagy munkába is, a párnázott tablet/laptop zsebnek köszönhetően.
Méretek: kb. 57 x 30 x 21 cm.

nagy tárolóhely
cipzáras zsebek
cipzárak lyukakkal a csigával való záráshoz (nem tartozék)
oldalsó zsebek vizespalacknak ​​vagy shakernek.
sok tárolóhely vagy zseb
külön zseb a nedves ruháknak
állítható vállpántok (rejthetőek), hátizsákként való szállításhoz
vízálló anyag és cipzár

Innovatív 2 az 1-ben utazótáskánk és hátizsákunk a funkcionalitás és a modern dizájn kombinációja, ideális a kényelmet és a sokoldalúságot értékelő utazók számára. A jól átgondolt megoldásoknak köszönhetően ez a táska minden helyzetre alkalmas - a rövid utaktól a hosszú utazásokig.
A termék jellemzői:
Cipőrekesz: A táskának van egy dedikált cipőrekesz, amely lehetővé teszi a lábbeli és a csomagok elkülönítését. Ez tisztán és jól szervezetten tartja a ruhákat és egyéb tárgyakat.Kiegészítő pántok: A táska pántokkal van felszerelve, amelyek az alsó rekeszből kivehetők, így kényelmes hátizsákká alakíthatók. Ez a megoldás maximális sokoldalúságot biztosít, és lehetővé teszi, hogy a viselési módot az aktuális igényeihez igazítsa.Tágasság: A táska belseje tágas és jól szervezett, helyet biztosít minden lényeges dolognak – a ruháktól a kozmetikumokig és kiegészítőkig. További belső és külső zsebek segítenek a dolgok rendezésében.Tartós anyag: A táska kiváló minőségű, tartós anyagból készült, amely ellenáll a kopásnak és a sérüléseknek, ugyanakkor könnyű és könnyen hordozható.Ergonomikus kialakítás: Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a táska kényelmes viseletet biztosít kézben, vállon vagy háton hordva. A hátizsák állítható pántjai könnyen eldughatók, ha nincs rá szükség, hogy a táska elegáns megjelenésű legyen.Stílusos megjelenés: A táska modern kialakítása garantálja, hogy stílusos és professzionális megjelenést biztosít bármilyen alkalomról. Ideális üzleti és szabadidős utakhoz egyaránt.2 az 1-ben utazótáskánk ideális megoldást jelent minden utazó számára, aki minden utazása során az irányítást és a kényelmet kívánja élvezni.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "FC BLACK BADGE utazó- és sporttáska - hátizsák 2az1-ben" című hirdetést látja. (fent)