Betöltés...

Katonai hátizsák, 2 kamrával, 45 L, terepszínű

Ár: 14.390 Ft

Katonai hátizsák, 2 kamrával, 45 L, terepszínű
45 literes - a hátizsák 2 kamrából áll. A főkamrában egy további rekesz található, a második kamrában pedig egy varrott hálós zseb található. Ezen kívül a hátizsák 3 levehető táskával rendelkezik , ezek közül az egyik vese. A termék tartós, vízálló anyagból készült, ellenáll a szakadásnak és a kopásnak. Mindkét kamra dupla zárral van zárva, aminek köszönhetően a zárás és nyitás zökkenőmentes. A cipzárak le vannak fedve, így nincs veszélye annak, hogy víz kerüljön a hátizsákba.GYORS KIOLDÓ HÁTIZSÁK RENDSZER - a hátizsák hordozórendszerrel rendelkezik, amely profilozott hevederekből áll, gyorskioldó csatokkal, praktikus megoldás, és a hátizsák azonnali ledobására szolgál. Felelős a stabil átvitelért a profilozott vállpántok, egy mellkaspánt és egy levehető csípőöv zökkenőmentes beállítása - az öv lehetővé teszi a gerinc és a vállak tehermentesítését hátizsák viselésekor - a teljes súly a csípőre összpontosul. A hátizsák elején, valamint a vállpántokon és az oldaltáskákon PALS szalagokat használtak , amelyek lehetővé teszik a felszerelések rögzítését a MOLLE rendszerben - ez lehetővé teszi további zsebek felszerelését.TELJES BEÁLLÍTÁS - az oldalfalakon és a hátizsák felső részén 2 db csattal rögzíthető állítható pánt található - a hátizsák összenyomására szolgál. A hátizsák pántjainak lerövidítése lehetővé teszi a simítást, pl. amikor a fő rekesz gyakorlatilag üres, és csak a kisebb zsebek vannak tele. Az állítható hevederek felszerelések rögzítésekor is hasznosak lehetnek, pl. alvószőnyegek, sátrak stb.LESZERELHETŐ VESE - a hátizsáknak van egy levehető vese is, amely a MOLLE rendszerbe van felszerelve. Lehetővé teszi, hogy a nadrágból az övre rögzítse. A készlet tartalmaz egy övet is, amely lehetővé teszi, hogy felvehesd és tipikus veseként viseld. A felső részén fogantyú van, amivel táskaként is hordhatod. A főkamrában lévő vese hálós válaszfallal rendelkezik. Elölről még egy 3 zsebes kamra és 2 cipzáras oldalzseb található. Kempingezéskor piperetáskaként is használható.LEÍRÁS

minta: terepszínű
Anyaga: nylon / poliészter 600D
űrtartalom: hátizsák 45l + vese 3,5l
méretek (hossz/szélesség/magasság): 50/16/60cm
készlet súlya: 1,36 kg

 
A 48,5 l őszkapacitású katonai túlélő hátizsák egy olyan modell, amely mindenki számára tökéletes illeszkedést biztosít! Tökéletes a hegyi kirándulásokhoz, de nem csak, a hátizsák mindennapi használatra is használható, pl. iskolába. Tartós, vízálló anyagból készült, ellenáll a szakadásnak és a kopásnak. A hátizsák fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a kényelmes szállítást.
Az oldalfalakon és a hátizsák felső részén 2 db csattal rögzíthető állítható pánt található - ez a hátizsák összenyomására , pontosabban a kapacitás csökkentésére szolgál, figyelembe véve a tartalmat. A hátizsák pántjainak lerövidítése lehetővé teszi a simítást, pl. amikor a fő rekesz gyakorlatilag üres, és csak a kisebb zsebek vannak tele. Ez lehetővé teszi a hátizsák stabilitásának megőrzését, és nagyban befolyásolja a használatát. Az állítható hevederek felszerelések rögzítésekor is hasznosak lehetnek, pl. dzsekik, hálószőnyegek, sátrak, terephálók, stb. A hátizsák pántjainak gyűrűi is vannak, amelyek segítségével pl. iránytűt stb.
A hátizsák hordozórendszere profilozott hevederekből áll, gyorskioldó csatokkal , praktikus megoldás, és a hátizsák azonnali ledobására szolgál. Felelős a stabil átvitelért a profilos vállpántok, a mellkaspánt és a levehető derékpánt zökkenőmentes beállítása - az öv lehetővé teszi a gerinc és a vállak tehermentesítését hátizsák viselésekor - a teljes súly a csípőre összpontosul.
2 REKESZ + 3 ZSEB
fő rekesz, belül van egy további rekesza második kamra, belül egy varrott hálós zseb találhatóveseként vagy kiegészítő táskaként hordható levehető tasak - fogantyúval rendelkezik - a tasakban van egy fő rekesz, benne hálós válaszfallal. Az első rekesz 3 zsebbel és 2 oldalsó zsebbel cipzárral.2 oldalt levehető táska - van benne rekesz.A fő rekeszben elfér egy hálózsák, élelmiszerek, ruhák, a válaszfal pedig kiválóan alkalmas térképek és különféle jegyzetek tárolására . Kisebb dolgok, például ?kéznél lévők" szállítására egy kisebb rekesz fog működni, amely lehetővé teszi olyan felszerelések tárolását, mint a fényképezőgép, telefon, valamint dokumentumok és kulcsok. Ezen kívül a hátizsák oldalsó zsebekkel is rendelkezik, amelyek kisebb kütyük tárolására is szolgálnak. A hátizsák alján 2 fogantyú is található, amelyekkel a dolgokat rögzíthetjük.
Mindkét rekesz dupla cipzárral záródik, melynek köszönhetően a zárás és a nyitás sima. A cipzárak le vannak fedve, így nincs veszélye annak, hogy víz kerüljön a hátizsákba.
A hátizsák elején, valamint a vállpántokon és az oldaltáskákon PALS szalagok találhatók , amelyek lehetővé teszik a MOLLE rendszerben a felszerelés rögzítését - ez lehetővé teszi további zsebek beépítését.

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.05
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Katonai hátizsák, 2 kamrával, 45 L, terepszínű" című hirdetést látja. (fent)