Betöltés...

Átlátszó bőröndhuzat

Ár: 3.590 Ft


TARTÓSSÁG ÉS ÁTLÁTHATÓSÁG - a bőröndhuzat kiváló minőségű PVC-ből készült, amely biztosítja a hosszú távú használatot, valamint a kopás- és repedésállóságot. A fóliahegesztések és -végek ezenkívül fekete csővezetékkel védettek. Az átlátszó PVC anyag láthatóságot is biztosít, ami megkönnyíti a bőrönd felismerését repülőtereken és más helyeken, ahol nagy mennyiségű poggyász van. A huzat nemcsak védi, hanem modern, letisztult megjelenést is kölcsönöz a bőröndnek.  



ERŐS ZÁRÁS - széles, 10 cm-es tépőzáras rögzítés biztosítja a szilárd rögzítést, aminek köszönhetően a burkolat intenzív használat során is a helyén marad. Ennek köszönhetően jól tapad a bőröndhöz és szállítás közben is a helyén marad, átfogó védelmet nyújtva poggyászának. A burkolat tetején két lyuk található, amelyek tökéletesen illeszkednek a bőrönd fogantyúihoz. Ez lehetővé teszi, hogy a csomagjaival együtt mozogjon anélkül, hogy korlátozná őket.  



NEM KORLÁTOZZA A BŐRÖND HASZNÁLATÁT - a huzat nem korlátozza a bőrönd használatát. A fogantyú kihajtása, a kerekek meghajtása vagy a bőrönd tartalmának ellenőrzése (csak a tépőzár kioldása) egyáltalán nem probléma!



VÍZÁLLÓ - védje bőröndjét az esőtől, a szennyeződéstől és a sérülésektől a vízálló bőröndhuzatunkkal. Tökéletes azoknak az utazóknak, akik további védelmet szeretnének biztosítani poggyászának, és megőrizni anak a kiváló állapotban. 


BORÍTÁSI ADATOK:



szín: színtelen
vízálló: igen
Sérülésálló: igen
anyaga: PVC, poliészter, nylon
bőrönd mérete: közepes L-es bőrönd
méretei: 67 x 52 x 33 cm
súlya: 0,31 kg
súlya csomagban: 0,33 kg




Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.08.31
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Átlátszó bőröndhuzat" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: