Betöltés...

Kruzzel 4 részes bűvész/varázsló jelmez

Ár: 3.990 Ft

FEKETE KÖPENY - kiváló minőségű anyagból készült. Hosszú és légies, elegánsan és titokzatosan esik a hátoldalon, drámaiságot és titokzatosságot kölcsönözve a kis varázslónak. A köpeny gallérral rendelkezik, amely a jobb hatás érdekében a vállakra helyezhető vagy felcsavarható. A gondosan elkészített szalagoknak köszönhetően a köpenyt rögzítheted és megakadályozhatod, hogy kicsússzon, miközben számtalan bűvésztrükköt mutatsz be.



CILINDER- a Maga egy igazán varázslatos szerkentyű, amellyel a gyermeked mindenkit meglephet. Miután kivette a zsebéből, a sapka kitágul és kibontakozik . A lehengerlő hatás garantált. A fejfedő rugalmas kerettel rendelkezik, amely a kalap karimájába van elhelyezve. A kiváló minőségű anyag, amelyből a varázslós kalap készült, garantálja a tökéletes megjelenést.



VARÁZSPÁLCA - ez minden varázsló alapvető erőközpontja, amin keresztül varázsolni tud. Ez minden varázsló alapvető tulajdonsága, amely szimbolizálja a hihetetlen mágikus mutatványok véghezvitelére való képességét. Kiváló minőségű műanyagból készül. A fekete és a fehér kombinációja - a két vége fehér, a közepe pedig fekete. Klasszikus eszköz a bűvészbemutatók során, amely tökéletesen vonzza a nézők figyelmét. Ráadásul mindkét fehér végét kétféleképpen lehet megfeszíteni - vagy csak a "dugókat", amelyek rugalmas és tartós gumiszalaggal vannak összekötve, vagy a teljes fehér elemeket.



KÖR ALAKÚ SZEMÜVEG - A megjelenés teljessé tételéhez a bűvész fekete kerettel ellátott kerek szemüveget visel, amely kiváló minőségű műanyagból készült, nincs rajta lencse, így játék közben teljesen biztonságos. Hozzáadnak egy intellektuális bájt a varázslónak . Nemcsak a varázsló megjelenését javítják, hanem bölcsességet és intelligenciát is adnak neki.


MŰSZAKI ADATOK



Anyag: poliészter, műanyag
Fekete szín
Hossza: 90 cm
Súly: 135 g
Súly csomagban: 155 g


TARTALOM:



Köpeny
Kalap
Szemüveg
Pálca


Gyermeked arról álmodik, hogy egy varázslóiskola tanulója lesz, és a világ leghíresebb varázslója lesz? A varázsló jelmez egy klasszikus és ikonikus szett, amely azonnal megragadja a képzeletet. Egy szempillantás alatt kis varázslóvá varázsol minden varázsrajongót.



Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.08.29
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Kruzzel 4 részes bűvész/varázsló jelmez" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: