Betöltés...

Hátizsák víztartállyal

Ár: 4.590 Ft


SOKFÉLE ALKALMAZÁS - a futó és kerékpáros hátizsák kerékpározáshoz tökéletes kiegészítő. Motorozáskor, kiránduláson vagy családi pikniken is nagyon jól fog működni. Sikeresen használható számos más szabadtéri tevékenységhez is. 
KOMPAKT - a bemutatott könnyű turista hátizsák egy kompakt darab, amellyel minden szükséges dolgot magával viheti egy kirándulásra, kerékpározásra vagy motorozásra és sok más tevékenységre. A hátizsákba tehetünk például pénztárcát, telefont, bankkártyát, kulcsokat, kulacsot stb.
MAGAS HASZNÁLATI KÉNYELEM - a kerékpáros hátizsáknak van egy, a háta melletti része puha párnákkal és légáteresztő anyaggal, valamint egy állítható mellkaspánttal, amely lehetővé teszi, hogy a hátizsákot minden felhasználó alakjához igazítsa. A hevederek a szellőzést is javítják, a hátizsák és a hevederek formája pedig lehetővé teszi az aerodinamikus sziluett megőrzését .
VÍZTARTÁLY - egy 2 literes víztartály, amelyet arra terveztek, hogy segítsen hidratálni testét hosszú távú futások vagy egyéb fizikai tevékenységek során. A vizes palackban van egy cső. Egy teli víztartály körülbelül 4 órás futáshoz elegendő. 


TULAJDONSÁGOK:



anyaga: borítás: poliészter, töltet: EPE hab, elemek: nylon + PP; vízhólyag: EVA + PP + szilikagél + PVC + PE + PP + gumi
könnyű és légáteresztő anyagból
állítható mellkaspánt
vállpántok állíthatósága: 39 - 72 cm
méretei: 43 x 23 x 1,5 cm
súlya: 0,17 kg
súlya csomagban: 0,181 kg


CSOMAG TARTALMA:



hátizsák
víztartály
cső




Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.08.14
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Hátizsák víztartállyal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: