Betöltés...

Trizand napszemüveg fahatással

Ár: 4.190 Ft


POLARIZÁCIÓ + UV SZŰRŐ - a polarizált napszemüveg nagyon jól védheti a szemet a túlzott napsugárzással szemben, emellett blokkolja a polarizált fény szemekbe jutását és minimálisra csökkenti a tükröződést. Ez pozitív hatással lehet a láthatóságra és a kontrasztra – napsütésben is. 



UNIVERZÁLIS STÍLUS –  A polarizált szemüveget nők és férfiak egyaránt hordhatják. Stílusuk sokféle stílushoz passzol , így habozás nélkül viselheti őket, amikor csak szüksége van rájuk. A fából készült szárak még vonzóbbá teszik a szemüveget. Ez egy elegáns és környezetbarát megoldás, amely a természetes megjelenést a kényelemmel és a tartóssággal ötvözi . Ez az egyedi szemüveg stílusos megjelenést és funkcionalitást kínál, kiváló alternatívája a hagyományos anyagoknak.  



KÉNYELMES- lengéscsillapító mechanizmus kiküszöböli a halántékra és a fülre nehezedő nyomást, így biztosíthatja a kényelmet még hosszú távú viselet esetén is . Az ilyen zsanérok ellenállnak a napi kopásnak, ami növeli a szemüveg élettartamát. A rugalmas lengéscsillapítók lehetővé teszik, hogy a szemüveg jobban illeszkedjen a különböző arcformákhoz, ami megakadályozza, hogy elcsússzon . Az amortizáció védi az üvegek csuklópántjait és karjait a mechanikai sérülésektől, ami csökkentheti az eltörés kockázatát.  



TOVÁBBI KIEGÉSZÍTŐK - a szemüveghez tartozik egy kemény tok, amely cipzárral záródik. Ezenkívül van egy kendő a szemüveg tisztítására.   
TULAJDONSÁGOK:



szín: fekete + fa
anyaga: fa + PP, üveg: PC
lencse típusa: fekete
színezés: 3. kategória
szűrő: 400 UV
polarizáció: igen
orrpárna: ergonomikus
méretei: 14 x 15 x 4,8 cm
súlya: 0,067 kg
súlya csomagban: 0,090 kg
A CSOMAG TARTALMA:



szemüveg
kendő
tok




Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Napszemüveg
 
Feladás dátuma: 2024.08.11
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Trizand napszemüveg fahatással" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok