Betöltés...

Trizand pilóta napszemüveg

Ár: 3.390 Ft


POLARIZÁCIÓ + UV SZŰRŐ - a polarizált napszemüveg nagyon jól védi a szemet a túlzott napsugárzással szemben, emellett blokkolja a polarizált fény szemekbe jutását és minimálisra csökkentheti a tükröződést. Ez pozitív hatással lehet a láthatóságra és a kontrasztra – napsütésben is. 



UNIVERZÁLIS STÍLUS–  A polarizált szemüveget nők és férfiak egyaránt viselhetik. Stílusuk sokféle stílushoz passzol , így habozás nélkül viselheti őket, amikor csak szüksége van rájuk. 



KÉNYELMES  - lengéscsillapító mechanizmus kiküszöböli a halántékra és a fülre nehezedő nyomást, így biztosíthatja a kényelmet még hosszú távú viselet esetén is . Az ilyen zsanérok ellenállnak a napi kopásnak, ami növeli a szemüveg élettartamát. A rugalmas lengéscsillapítók lehetővé teszik, hogy a szemüveg jobban illeszkedjen a különböző arcformákhoz, ami megakadályozza, hogy elcsússzon . Az amortizáció védi az üvegek csuklópántjait és karjait a mechanikai sérülésektől, ami csökkenti az eltörés kockázatát.  



TOVÁBBI KIEGÉSZÍTŐK - egy kemény tok a szemüveghez , amely cipzárral záródik. Ezenkívül van egy kendő a szemüveg tisztítására.   
TULAJDONSÁGOK:



szín: fekete és ezüst
anyaga: alumínium ötvözet, rozsdamentes acél, üveg: PC
lencse típusa: fekete
színezés: 3. kategória
szűrő: 400 UV
polarizáció: igen
orrpárna: állítható
méretei: 14,5 x 14 x 4,8 cm
súlya: 0,08 kg
Csomag súlya: 0,1 kg
A CSOMAG TARTALMA:



napszemüveg
törlőkendő
tok




Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Napszemüveg
 
Feladás dátuma: 2024.08.11
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Trizand pilóta napszemüveg" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok