Betöltés...

NoSherpa 85 literes túra hátizsák

Ár: 7.990 Ft

NoSherpa 85 literes túra hátizsák
Szakadás- és kopásálló: Poliészterből készült, amely szakadás-, karcolás- és kopásálló. A kemping hátizsák vállpántjai újrakötöttek, megerősítettek és varrottak, így a teherbírás erősebb és az utazó hátizsák tartósabb.
Nagy kapacitás: 85 liter extra nagy kapacitású kemping hátizsák, egy fő cipzáras rekesszel, 3 cipzáras elülső zsebbel, két oldalsó pánttal és több függesztő csattal rendelkezik. Laptopok, fényképezőgépek, túrabotok, sátrak, könyvek, ruhák, cipők, vizespoharak, esernyők és egyéb mindennapi szükségletek tárolására alkalmas. Ezt a hegymászó hátizsákot magaddal viheted utazáshoz, hegymászáshoz, túrázáshoz, kempingezéshez, horgászathoz stb.
Esőálló hátizsák: A fekete hátizsák vízálló anyagból készült, az anyag puha, hajtogatható és nem könnyen gyűrődik, nagyon ellenálló a szennyeződésekkel szemben, és mosás után gyorsan szárad (nem teljesen vízálló, a cipzár áteresztő lehet, ha túl sok eső éri). Ez a hátizsák könnyű és tartós, állítható vállpántokkal, szuper erős fém cipzárral, sima nyitással, jó minőségű csattal, amely nem lazul vagy törik könnyen, így az utazásod stabilabb és biztosabb lesz.
Ergonomikus kialakítás: Ez a hegymászó hátizsák ergonomikus kialakítással rendelkezik, a vállpántokon és a háton lévő hálóval, amely nagyon légáteresztő. A beépített habszivacs párna ütésálló és tehermentesítő, valamint a mellkas- és derékpánt kialakítás biztosítja, hogy a hátizsák szilárdan illeszkedjen a hátunkra, egyenletesen elosztva a súlyt, csökkentve a vállakra nehezedő nyomást. Szuper praktikus és nagy kapacitású túrahátizsák.

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "NoSherpa 85 literes túra hátizsák" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: