Betöltés...

Deréköv láthatatlan pénztárcával

Ár: 3.490 Ft

Deréköv láthatatlan pénztárcávalTudd biztonságban készpénzedet!Szinte minden közterületen olvasható a tábla, miszerint körültekintőnek kell lenni, mert tolvajok garázdálkodnak a környéken.
Ez elég hajmeresztően hangzik, nem?
Sőt nem egy olyan történetet is lehet látni az interneten, hogy az utcán eltulajdonította egy zsebmetsző a gyanútlan járókelő pénztárcáját.
Ennek következtében nem is csoda, hogy szinte a legtöbb ember zsebeit tapogatva és táskáját markolászva közlekedik, ha egy zsúfolt helyen kell átvágnia.
Te is így vagy ezzel?
Ha igen, akkor jobb, ha tudod, van megoldás.
Persze minden embernek megvan a maga trükkje, hogy mégis hova rejtse el készpénzét, de ezeknek a praktikáknak van egy óriási hátulütője.
Mégpedig az, hogy igencsak lelassítja a fizetés menetét, hiszen percekbe telhet mire sikerül elővarázsolni a készpénzt a ?titkos helyről".
Ellenben ezzel a derékövvel úgy óvhatod pénzedet, hogy közben az kézközelben is marad.
Hasznos tudnivalók:
Az öv kiváló minőségű nylon anyagból készült, melynek köszönhetően hosszú évekig is alkalmazható.Csúszásmentes csatja miatt használata egyszerű, továbbá tágas zsebeiben egy hajtással is tárolható a papírpénz.Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Deréköv láthatatlan pénztárcával" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Öv