Betöltés...

Katonai hátizsák 30L, fekete

Ár: 5.690 Ft




A katonai motívumokkal díszített turista hátizsák a hegymászás és a katonai szerelmesek számára egyaránt vonzó lesz.
Sok praktikus zsebből és rekeszből álló rendszer. Küzdőkörülményekre tökéletes, az extrém sportok szerelmeseinek és mindenkinek, aki aktívan tölti idejét, ajánlott.
A hátizsák anyaga vízálló, így rossz időjárási körülmények között is kirándulhat. Ezenkívül nagyon erős és ellenáll a különböző típusú kopásnak.
A hátizsák 5 rekeszből áll. A fő rekesz szélesre nyílik a meghosszabbított dupla cipzárnak köszönhetően a könnyű bepakolás érdekében. Ezen kívül van még két belső zseb, az egyik hálóból áll, a másik cipzáras.
A második rekesz kisebb és három kisebb zsebbel rendelkezik, amelyek közül kettő hálóból készült. Oda bepakolhat néhány apróságot, hogy könnyen kivehesse őket.
A 2 elülső zseb könnyű és gyors hozzáférést biztosít a legszükségesebb dolgokhoz. Az alsó elülső zsebben van egy mini rendszerező (5 kis zseb), amely lehetővé teszi az apró tárgyak, például tollak, kulcsok, kések, zseblámpák, notebook rendezett elrendezését.
A hátoldalon található rejtett zseb kiválóan alkalmas értékes rakomány tárolására vagy katonai célokra az ivóvíz szállító rendszer - Hydro Pack elhelyezésére.
A hátizsák állítható rögzítőkkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik további zsebek és modulok hozzáadását a táskához. Mellkas- és csípőövvel is felszerelve - lehetővé teszi a gerinc és a vállak tehermentesítését hosszú utazások során. Az állítható pántok különösen hasznosak, ha olyan tárgyakat szállítanak, mint például kabátok, sátrak. A csípőöv masszív csattal és hosszúságállítással rendelkezik. Az öv becsatolása után a hátizsák nagyon stabil és nem dől oldalra viselés közben.





TULAJDONSÁGOK:





Kiváló minőségű anyagokból készült
A hátizsák űrtartalma: 30L
Merevített, állítható vállpántok
Cipzárak
Hydro-Pack rekesz
Felső fogantyú a hátizsák kényelmes hordozásához
Állítható mellkaspánt pattintással rögzíthető
Állítható csípőöv patenttal
Szellőző merevítés szivaccsal a háton és a vállpántokon
Merevített hát és válaszfal - hőszigetelés
Méretek: kb 43cm x 24cm x 25cm
Szín: fekete






Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.07.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Katonai hátizsák 30L, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Öv