Betöltés...

Univerzális méretű, vastag anyagból készült, divatos uniszex esőkabát kapucnival - patentokkal rögzíthető - fekete (BB-21840)

Ár: 3.490 Ft

Erős esőkabát patentokkal Védelem az eső ellen - A kabát anyaga hatékonyan védi az esőtől. Ruháid nem áznak át, így bátran kimozdulhatsz esős időben is anélkül, hogy aggódnál egy megfázás miatt. A kabát gyorsan szárad. Patentokkal rögzítve - Az esőkabát patentokkal záródik. Ez a megoldás gyorsan fel- és levételt tesz lehetővé. Csak öltözz fel, pattintsd be a patentokat, és már kész is vagy a kinti programokra. Univerzális - Kamaszoktól felnőttekig, nőknek és férfiaknak egyaránt. Az enyhén bő szabás szabad mozgást biztosít viselés közben. Hosszú kabát + kapucni – Az esőkabát rendkívül hosszú és kapucnival is ellátott, melynek végén húzózsinór található. Tökéletes esővédelem. Műszaki adatok: Szín: fekete Anyag: EVA Hossz kapucni nélkül: 110 cm Teljes méret: 145 x 70 cm Súly: 159 g Súly csomagolásban: 179 g Az erős esőkabát széles patentokkal valóban megbízható társ az időjárás ingadozásai között. Nem csupán véd, de stílusos megjelenést is kölcsönöz viselőjének. Főbb jellemzők és előnyök: Hatékony védelem: Az EVA anyagú kabát hatékonyan védi az esőtől, így mindig száraz maradsz. A gyors száradás pedig azt jelenti, hogy gyorsan újra használhatod. Könnyű fel- és levétel: A patentokkal rögzített kabát könnyedén fel- és levehető. Gyors és praktikus megoldás az aktív életvitelűeknek. Sokoldalúság: A kabát minden korosztály és nem számára alkalmas. Az enyhén bő szabású kialakítás maximális kényelmet nyújt. Teljes védelem: A hosszú kabát és a kapucni teljes körű esővédelmet biztosít, így bátran szembeszállhatsz az időjárással. Stílusos megjelenés: A fekete színű kabát időtálló és elegáns, így mindig jól mutatsz benne. Az EVA anyag minősége hosszú élettartamot garantál. Az erős esőkabát széles patentokkal a legjobb választás a változékony időjárásban. Rendeld meg most, és élvezd a megbízható védelmet és stílusos megjelenést!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Univerzális méretű, vastag anyagból készült, divatos uniszex esőkabát kapucnival - patentokkal rögzíthető - fekete (BB-21840)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: