Betöltés...

Elektronikus raktári mérleg 150kg-ig

Ár: 18.300 Ft

ELEKTRONIKUS RAKTÁRI MÉRLEG 150 KG-IG


MEGERŐSÍTETT PLATFORM HÁTTÁMLÁVAL - a megerősített platform rozsdamentes acéllemezből készült, amely a mérleg azon eleme, amelyre a mérendő tárgyat helyezzük. Az ilyen platform megerősített, ami azt jelenti, hogy képes nehezebb tárgyakat is megtartani és nagyobb stabilitást biztosít a mérés során.



A MÉRLEG SZINTEZÉSÉNEK LEHETŐSÉGE - a mérleg állítható lábakkal rendelkezik. Az állító lábak a mérleg minden sarkán találhatók, és lehetővé teszik a mérleg szintjének pontos beállítását, ami fontos a mérések pontossága szempontjából.



NAGY ÉS JÓL OLVASHATÓ LCD KIJELZŐ - a kijelző nagy, háttérvilágítással rendelkezik és jól olvasható, valamint lehetőség van a számjegyek fényerejének beállítására.



MUNKAVÉGZÉS A TERÜLETEN - a mérleg összecsukható és beépített akkumulátorral rendelkezik, ami lehetővé teszi a mérleg terepen történő használatát. Az akkumulátor megkönnyíti a mérést olyan helyeken, ahol nehéz hozzáférni a hálózati áramhoz. A tápegység és az akkumulátor tartozék.



MŰSZAKI ADATOK - anyag: rozsdamentes acél, PVC, papír; platform: bordázott lemez; tárázási funkció: igen; nullázási funkció: igen; túlterhelés jelzés: igen; működési hőmérséklet: 0-40 fok; max. terhelés: 150 kg; pontosság: 50 g; tápellátás: hálózati / akkumulátor (beépített); összecsukható: igen; platform mérete: 40 x 30 cm; vízálló billentyűzet: igen; terméktámasz: igen; fém kijelzőház: igen; szintezési lehetőség: igen; beépített 4V akkumulátor; méretek: 71 x 30 x 49 cm; súly: 5 kg; csomagolt súly: 5,7 kg.


MÉRLEG SPECIFIKÁCIÓK:


anyag: rozsdamentes acél, PVC, papír
platform: bordázott lemez
tárázási funkció: igen
nullázási funkció: igen
túlterhelés jelzés: igen
működési hőmérséklet: 0-40 fok
max. terhelés: 150 kg
pontosság: 50 g
tápellátás: hálózati / akkumulátor (beépített)
összecsukható: igen
platform mérete: 40 x 30 cm
vízálló billentyűzet: igen
terméktámasz: igen
fém kijelzőház: igen
szintezési lehetőség: igen
beépített 4V akkumulátor
méretek: 71 x 30 x 49 cm
súly: 5 kg
csomagolt súly: 5,7 kg


TARTALMAZZA:


Mérleg
Töltő


A mérleg 150 kg-ig terjedő mérésekre alkalmas, és a beépített akkumulátornak köszönhetően ideális kültéri munkákhoz is. Nagy, könnyen olvasható LCD kijelző, amely világos és sötét helyiségekben egyaránt látható - a számjegyek fényereje állítható, így minden körülmények között jól láthatóak. A tálca bordázott rozsdamentes acélból készült. A mérleg gyorsan összecsukható, így könnyen szállítható. Ezenkívül szintbe állítási lehetőséggel rendelkezik (csavarozható lábak).

*A mérleg csak nem kereskedelmi célú használatra alkalmas.

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Elektronikus raktári mérleg 150kg-ig" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: