Betöltés...

Utazási szervezők bőröndhöz ruhákhoz cipőkhöz 3 darabos szürke szett

Ár: 9.890 Ft

Három szürke utazási szervezőből álló készlet, amely segít a hatékony csomagolásban. Segítségével elfelejtheted a rendetlenséget a csomagodban. A tömörítési lehetőség lehetővé teszi, hogy csökkentse a becsomagolt ruhák térfogatát. Mindegyik szervező különböző méretben kapható.

UTAZÁSI SZERVEZŐK BŐRÖNDHÖZ RUHÁKHOZ CIPŐKHÖZ 3 DARABOS SZÜRKE SZETT A kézben tartott tárgyak rendszerezése még sosem volt ilyen egyszerű! A 3 darabos bőrönd utazási szervező készletünk tökéletes megoldás azok számára, akiknek fontos a rend és a gyors hozzáférés a becsomagolt holmikhoz.Megkönnyíti a bőrönd bepakolásátA különböző méretű szervezőkkel gyorsan és rendezetten pakolhatja össze ruháit és cipőit.Szétválasztja és könnyű hozzáférést tesz lehetővéMinden egyes szervező lehetővé teszi, hogy elkülönítse a becsomagolt holmikat, így csökkentve az adott ruhadarab keresésének idejét.Három különböző méretA készlet tartalmaz egy kis (30 cm x 20 cm x 8 cm), egy közepes (35 cm x 25 cm x 9 cm) és egy nagy (40 cm x 30 cm x 9 cm) szervezőt, a különböző utazási igényekhez igazítva.Rendben tartja a dolgokatA szervezőkkel a bőrönd rendben tartása minden eddiginél könnyebbé válik.Tartós anyagok és zárakA masszív konstrukció biztosítja, hogy a szervezők sok utazást kibírjanak, a tartós zárak pedig biztosítják a tartalmat.A készlet tartalma: Utazási szervezők x3Méretek: Kicsi szervező: méret: 30 cm x 20 cm x 8 cm Közepes méretű szervező: 35 cm x 25 cm x 9 cm Nagy méretű szervező: 40 cm x 30 cm x 9 cm Doboz: 44 cm x 34 cm x 3 cmAz utazási rendezettség itt kezdődik!Rendelje meg a 3 bőröndös utazási szervező készletet, és élvezze a hatékony és szervezett csomagolást minden alkalommal. A termék fóliás csomagolásban van.

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Utazási szervezők bőröndhöz ruhákhoz cipőkhöz 3 darabos szürke szett" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: