Betöltés...

Quasar & Co. ® hátizsák, multifunkcionális, vízálló, cipőrekesszel, kocsi függesztőrendszerrel, USB, textil, 43x30x20 cm, világosszürke

Ár: 17.010 Ft


Robusztus és tartós hátizsák, amely meglep dizájnjával, megjelenésével és nagyvonalú belső terével.
Minden típusú MacBookhoz vagy más laptophoz alkalmas, legfeljebb 15" átlóig.
Kifinomult belső felosztás és a tetején lévő fogantyú segítségével kényelmesen viselhető a kézben.
A hevederek nagyon kényelmesek, magasságuk szerint állíthatók, puha szivacsból készült béléssel vannak ellátva, amely kényelmet és biztonságot nyújt.
A Quasar &; Co. hátizsák USB-porttal van ellátva, amelyhez külső akkumulátort csatlakoztathat.
A hátizsák elején található rekesz szintén nagyon praktikus. Hála neki, mindig kéznél vannak a dokumentumai, különösen, ha repülőtéren tartózkodik, és mindig be kell mutatnia személyi igazolványát, útlevelét vagy jegyeit.
Cipőtartóval és kocsihevederrel rendelkezik a rögzítéshez.
Vízálló anyagból készül.
Ideális sétákhoz, utazásokhoz, vakációkhoz stb.

Hátizsák Oxford anyaggal. Ez egy új modell, amelynek magassága 43 cm, szélessége 30 cm. Nagyon tágas, két fő rekeszből és egy elülső rekeszből áll. A hevederek szivacsosak a nagyobb kényelem érdekében. Amellett, hogy modern, új kialakítással, ellenáll az esőnek, a hónak és a tartós használatnak. Hasznos utazáshoz, kirándulásokhoz, iskolához, munkához. A Quasar &; Co. hátizsák USB-porttal rendelkezik, amelyhez külső akkumulátort csatlakoztathat. Az egyik előnye a mobil eszközök töltésének képessége . Csak tegyen egy külső akkumulátort a hátizsákba, majd csatlakoztassa mobiltelefonjához a beépített USB-porton keresztül. Nem kell attól tartania, hogy az utazás közepén lemerül az akkumulátor. A készüléket bárhol töltheti. Mivel könnyen illeszkedik az A4-es méretű dokumentumokhoz, alkalmas lehet az irodában vagy a tanfolyamokon való viselésre, nagyon kényelmes a vállvédő szivaccsal ellátott vállpántoknak köszönhetően.
Szín: Világosszürke
Anyaga: Poliészter
Márka: Quasar &; Co.
Méretek: 43 x 30 x 20 cm
Súly: 0,75 kg

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Quasar & Co. ® hátizsák, multifunkcionális, vízálló, cipőrekesszel, kocsi függesztőrendszerrel, USB, textil, 43x30x20 cm, világosszürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: