Betöltés...

Elegáns V-nyakú csipkeruha, midi hosszúságú, rövid ujjú, ideális bulikra, esküvőkre, szalagavatóra, sötétkék, L-es méret

Ár: 13.073 Ft

Fedezd fel az autentikus eleganciát midi ruhánkban, amely figyelemre méltó választás azoknak a nőknek, akik értékelik a kifinomultságot és a stílust. Midi hosszúságával és rövid ujjával ez a ruha finom és kifinomult módon hangsúlyozza kecsességét és nőiességét.



A ruha jellemzőit gondosan választották ki, hogy elbűvölő megjelenést hozzanak létre. A V-alakú gallér az érzékiség finom elemét adja, míg a hüvely típusa és a poliészter anyag kényelmet és mozgásszabadságot biztosít. A masszív dizájn és a csipke részletek finomságot és eleganciát kölcsönöznek.

A ruha A-alakú stílusát úgy tervezték, hogy kiemelje a női test természetes vonalát, kecses és nőies sziluettet teremtve. Ez a midi ruha tökéletes viselet különböző alkalmakkor, a hivatalos eseményektől a karácsonyi partikig vagy elegáns estékig.



Fedezzen fel egy különleges hosszúságú ruhát, amely tökéletesen illik a divatos ékszerekhez és a magas sarkú cipőkhöz a vonzó és kifinomult megjelenés érdekében. A poliészter anyag kellemes textúrát és elegáns keretet biztosít, a csipke részletek pedig extra kifinomultságot adnak.



Akár fesztiválra, esküvőre vagy partira készülsz, ez az A-vonalú ruha elegáns és bájos levegőt kölcsönöz neked. Különleges csipke dizájnjával ez a vintage ruha vonzóbbá és elegánsabbá teszi.Kérjük, tekintse meg ezt a mérettáblázatot:


Az L méret a következő méréseknek felel meg:Derék: 79-81 cmMellbőség: 92-94 cm





Hosszúság: 112 cm

Tovább
Tulajdonságok
Milyen: Női
Ruhakereső: Alkalmi ruhák
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Elegáns V-nyakú csipkeruha, midi hosszúságú, rövid ujjú, ideális bulikra, esküvőkre, szalagavatóra, sötétkék, L-es méret" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: