Betöltés...

joma estadio iii hátizsák, fekete

Ár: 9.800 Ft

joma estadio iii hátizsák, fekete

Tágas hátizsákot keres néhány további zsebbel? Használtál már különböző modelleket, és mindig nem az volt az igazi? A JOMA ESTADIO III BLACK hátizsák telitalálat lesz! Ideális iskolába, edzéshez, mindennapi munkához vagy nyaraláshoz!

a kétirányú cipzár megkönnyíti a hátizsák fő rekeszének gyors elérését
< li>szétválasztott nagy zseb - az alsó részen "dupla alsó", cipzárral rögzítve, így például elrejthet egy vizes fürdőruhát a medencéből
cipzáras első zseb lehetővé teszi a legszükségesebb dolgok válogatását
az állítható pántok segítenek a hosszukat a felhasználó magasságához igazítani
a hátizsák hátulja puha szivaccsal megerősítve biztosítja a magas viselési kényelmet
hátsó lélegző anyag megakadályozza a visszaizzadást

Sok nehéz könyv szállítása, edzés vagy az úszóruha zavarja Önt?Érezze jól magát a JOMA ESTADIO III BLACK hátizsákral.A kényelemről és a kényelemről az ergonomikusan kialakított puha pántok gondoskodnak, melyek hossza a méretének megfelelően állítható, így a hátizsák a lehető legkényelmesebben illeszkedik.Nincs több kellemetlenség, bőrbevágás és horzsolás. Még színültig töltve is nagyszerű viselet. A masszív, megerősített és párnázott hátrész lélegző anyaggal tovább növeli a kényelmét.
A nagy főrekeszben könnyen elférnek könyvek, edzőruhák, a különálló alsó zsebben pedig pl. egy vizes fürdőruha ill. cipő edzés után. Ha ez nem elég, a hátizsák elején és belsejében 3 zseb található. Az egyik egy nagy elülső cipzáras zseb, a másik kettő egy hálós zseb, ahová tökéletesen elrejtheti a pénztárcáját, telefonját, notebookjait stb., a másik pedig egy kis cipzáros zseb, ahová például zsebkendőket, kozmetikumokat vagy kulcsokat rejthet el. Az erős, innovatív fogantyú vállpántokkal kombinálva lehetővé teszi, hogy a hátizsákot a kezedben hordd.
Erős anyagból készült, hosszú élettartamot és sérülésekkel szembeni ellenállást garantál. Egyszerűen sokáig és hűségesen fog szolgálni. A szilárd gyártási folyamat és a jó hírű gyártó garantálja a minőséget, amit nem kell bizonyítani. Ezt több millió ember bizonyította be világszerte a JOMA márka választásával.
Paraméterek:

hátizsák méretei: 32 x 20 x 46 cm (szélesség x mélység x magasság)
űrtartalom: kb. 26,5 l
nettó tömeg: 0,550 kg
< li>bruttó tömeg: 0,650 kg
a csomagolás méretei: 35 x 22 x 48 cm (szélesség x mélység x magasság)
zsebek száma: 5 (3 fő cipzár, 2 kisebb)
kétirányú cipzár: igen, a fő és az alsó zsebben
fogantyú a hátizsák tetején: igen, a vállpántokhoz csatlakoztatva< /li>
állítható vállpántok: igen
retesz a vállpántokhoz: nem
megerősített alsó : nem
modell: ESTADIO III
cég: JOMA
szín: fekete
< li>anyag: poliészter
új, eredeti termék

Joma egy spanyol családi cég, amely jelen van a világ 120 országában. Termékeiket kiváló minőség jellemzi, elismert sportolók és amatőrök is tesztelték.
Fontos: a bemutatott színek csak tájékoztató jellegűek, a monitor eltérő monitorozása miatt eltérhetnek a valóditól beállítások és fotófeldolgozási folyamatok.< /p>
Fontos: a szállítástól függően a termék megjelenésében és méretében kismértékben eltérhet az összes funkcionális funkció megtartása mellett.

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "joma estadio iii hátizsák, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: